ΚΑΒΑΛΑ

Ενδιαφέρον επενδυτών για το Βιοτεχνικό Πάρκο της Καβάλας

Ο Παύλος Τσουμάκης ανέλαβε επικεφαλής του Διοικητικού Συμβουλίου πριν από έναν περίπου χρόνο. Προσπάθησε σε μία καινούργια βάση, έχοντας στήριξη και ώθηση και από τους μετόχους. Την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας- Θράκης, το Επιμελητήριο και το Δήμο Καβάλας.

Το διάστημα που μεσολάβησε δεν έγιναν θαύματα. Αντιμετωπίστηκαν προβλήματα που χρόνιζαν και τα οποία πλέον δεν υφίστανται. Προβλήματα που ίσως δεν φαίνονταν αλλά δημιουργούσαν εμπόδια προκειμένου το Βιοτεχνικό Πάρκο να γίνει αυτό που όλοι επιθυμούμε. Ο ίδιος εκτιμά ότι η προσπάθεια μπαίνει σε μία νέα τροχιά. Είναι σημαντικό σημειώνει ότι ρυθμίστηκαν χρέη προηγούμενων ετών ενώ υπάρχουν από ότι φαίνεται και έσοδα καθώς σιγά-σιγά αρχίζουν και πληρώνουν τα ενοίκια οι οικοπεδούχοι. Συζητάμε με τους οικοπεδούχους για τις προθέσεις τους, είπε ο κ. Τσουμάκης. Συμπλήρωσε δε ότι αναζητούνται νέοι επενδυτές και είναι ενθαρρυντικό ότι υπάρχουν ενδιαφερόμενοι.

Θυμίζουμε ότι αυτή τη στιγμή το Βιοτεχνικό Πάρκο έχει υπογράψει 31 συμβόλαια, τα περισσότερα από τα οποία είναι ενεργά αλλά διαθέτει και μπορεί να ικανοποιήσει ενδιαφερόμενους με 40 περίπου ελεύθερα οικόπεδα.

 

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version