Quantcast
Connect with us

MEDIA

ΕΝΑ CHANNEL τηλεμαραθώνιος αγάπης | Δείτε τα παρασκήνια με τους Δημοσιογράφους και τεχνικούς στις επάλξεις

Όλοι οι δημοσιογράφοι, τεχνικοί και παρουσιαστές του ΕΝΑ CHANNEL, βρέθηκαν από νωρίς το πρωί του Σαββάτου στην κεντρική πλατεία Καβάλας, προκειμένου να διοργανώσουν τον μεγάλο ΤΗΛΕΜΑΡΑΘΩΝΙΟ ΑΓΑΠΗΣ για το ΕΙΔΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΑΒΑΛΑΣ, που παρακολουθήσατε ζωντανά από την συχνότητα του ΕΝΑ CHANNEL.

Η πίεση ήταν τεράστια για να καταφέρουν να βγάλουν το πολύ καλό αποτέλεσμα που όλοι είδαμε στις οθόνες μας. Ιδιαίτερη αναφορά πρέπει να γίνει στον Δημήτρη Χατζημαλλή για την ακούραστη προσφορά του στην συγκεκριμένη εκδήλωση που δεν αφορούσε μόνο την εργασία που προσφέρει στο ENA CHANNEL αλλά και στην ανθρωπιά του για το ΕΙΔΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ και βέβαια τον επαγγελματισμό του με στόχο πάντα το τέλειο αποτέλεσμα.

Η Διεύθυνση του ΕΝΑ CHANNEL αισθανόμενη την ανάγκη να ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΕΙ ΔΗΜΟΣΙΑ όλους αυτούς τους “ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ” που συνεργάστηκαν στην μεγάλη επιτυχία της συγκεκριμένης εκδήλωσης, δηλώνει δημόσια τα παρακάτω…

“ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ !!!
Συγχαρητήρια σε όλους τους συμμετέχοντες στο τηλεμαραθώνιο αγάπης και στήριξης του ειδικού σχολείου.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ όλους όσους βοήθησαν στην πετυχημένη εκδήλωση του ΟΜΙΛΟΥ μας ΜΜΕ.
Ποιο ειδικά:
Ευχαριστούμε όλους τους τεχνικούς και cameraman που εργάστηκαν ακατάπαυστα, κάτω από τεράστια πίεση και με αυταπάρνηση.
Δημήτρη Χατζημαλλή για τις πολύτιμες υπηρεσίες σε όλο το φάσμα των τεχνικών εργασιών και την επίλυση όλων των προβλημάτων ( και βεβαίως την εικονοληψία).
Γιώργο Ντάγκαλη για την Ζεύξη και την ηχοληψία.
Θέμη Παπαδόπουλο για την τεχνική υποστήριξη στα RF
Σιδηρόπουλο Αργύρη για την τηλεσκηνοθεσία και το tricaster.
Σάββα Μέγγα για τα υπέροχα πλάνα που μας χάρισε και τον τεράστιο κόπο που έκανε να φέρει τον γερανό.
Πέτρο Νικολαϊδη για τον επαγγελματισμό και την αγόγγυστη παραμονή του πάνω στον πύργο μαζί με την κάμερά του σε όλη την διάρκεια την εκδήλωσης χωρίς να απουσιάσει ούτε στιγμή.
Βασίλη Σόλα που εργάστηκε πριν και κατά την διάρκεια της εκδήλωσης.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στο για το Δημιουργικό στους…
Χάρη Κιόρη: για τα υπέροχα γραφικά που προετοίμασε για την εκδήλωση. Banners, background, ψηφιακό – διαφημιστικό υλικό, super, το σήμα και το σποτ της εκδήλωσης.
Κωνσταντίνο Τετράδη που ετοίμασε τις διαφημίσεις.
Ένα μεγάλο Μπράβο και ευχαριστώ για την βοήθεια στους-ις…
Μαρία Κελαϊδή: που διέθεσε όλο το τμήμα της για την διοργάνωση.
Λίτσα Ναλμπάντη που ήταν σε συνεχή επαφή πριν και κατά την διάρκεια της εκδήλωσης με τους Πολιτιστικούς Συλλόγους και ρύθμιζε την σειρά προβολής τους.
Σάκη Κοτόπουλο που ασκούσε καθήκοντα floor manager και πέτυχε να κυλήσει όλη η εκδήλωση ομαλά ρυθμίζοντας τις ανωμαλίες στο πρόγραμμα και τις προσελεύσεις των προσκεκλημένων.
Ελένη Παπαδοπούλου για την γραμματειακή υποστήριξη, την προβολή της εκδήλωσης μέσω διαδικτύου και άλλα πολλά.
Μαρία Σταμάτογλου για την υποστήριξη στο τηλεφωνικό κέντρο και την διαχείριση των κλήσεων.
Συγχαρητήρια στο Δημοσιογραφικό Τμήμα που με αυταπάρνηση πολύ τρέξιμο και on time ενημέρωσε το τηλεοπτικό κοινό.
Σάκη Κολυβά που ξενύχτησε μετά την εκδήλωση για να προετοιμάσει το υλικό και τα ρεπορτάζ της επόμενης ημέρας, αφού πέρασε μαζί μας όλη την ημέρα στο σημείο της εκδήλωσης βοηθώντας στην παραγωγή.
Διογένη Χαραλαμπίδη που λόγο της πολυπλοκότητας των δυνατοτήτων δεν ξέρω σε ποιο τμήμα να τον εντάξω. Cameraman – monter – δημοσιογράφος – παραγωγός ήταν εκεί και παντού για να βοηθήσει στην διεξαγωγή.
Κώστα Λουκούμη αυτόν τον αξιαγάπητο νέο που κάνει τεράστια προσπάθεια και συνεχώς ανεβαίνει.
Σαλτίρη Θοδωρή που υποστήριξε με τις δικές του δυνάμεις την διοργάνωση.
Οι παραγωγοί των εκπομπών μας που ήταν στο Πάνελ της παρουσίασης.
Στέλλα Μαρωνίτου με την άνεση της επαγγελματίας τηλεπαρουσιάστριας που αγόγγυστα ταξίδεψε, ξενύχτησε, παρουσίασε την εκδήλωση και κατόπιν έκανε και γυρίσματα για την εκπομπή της.
Νίκο Ταραπατσή που παρουσίασε με τον καλύτερο τρόπο, υποδέχτηκε τους προσκεκλημένους και συντόνιζε την εκδήλωση.
Νεφραίμ Χριστίνα το πολυτάλαντο άτομο που όπου χρειαστεί βοήθεια «μπαίνει στην φωτιά» και κάνει ότι μπορεί για να ολοκληρώσει την αποστολή της.
Να μην ξεχάσουμε ότι όλη η ιδέα ξεκίνησε από την εκπομπή της ΑΝΘΡΩΠΟΙ. Επίσης πολύτιμη ήταν η βοήθειά της και σε άλλα οργανωτικά κομμάτια της εκδήλωσης.
Επίσης να ευχαριστήσω τον Δημήτρη Κελαϊδή στην ροή, που δεν σταμάτησε να μιλά μαζί μου σε όλη την διάρκεια της ζωντανής μετάδοσης και δεν έκλεισε μάτι από το άγχος την προηγούμενη ημέρα.
Τον Χρίστο Λιόλιο που έτρεξε και τρέχει για να ικανοποιήσει κάθε ανάγκη, κάθε κατασκευή, κάθε μερεμέτι.
Τον Μάνθο Κουκουτίνη για την βοήθεια σε έκτακτες ανάγκες και προβλήματα που αντιμετωπίσαμε μέχρι και την τελευταία στιγμή.
Τέλος ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στον Λευτέρη Κουκουτίνη που μου εμπιστεύθηκε την διοργάνωση και μου δίνει πάντα την ευκαιρία να αποδείξω ή ακόμη και να ανακαλύψω τις δυνατότητές μου. Ένα μεγάλο ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη και τα καλά του λόγια.
Και βεβαίως ευχαριστώ τους χορηγούς της εκδήλωσης που συνεργάστηκαν άψογα και βοήθησαν με τις δικές τους δυνάμεις.
Με αγάπη και ενθουσιασμό σε όλους εσάς τους συνεργάτες μου που αγαπώ, εμπιστεύομαι και αγαπώ.
Πάμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ για άλλες επιτυχίες. ΔΥΝΑΤΑ και με ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΟ!!!!!”

 

 

 

Click to comment

Απάντηση

MEDIA

Εφημερίδα ΑΝΑΛΥΤΗΣ 13-05-2024

Continue Reading

MEDIA

Εφημερίδα ΑΝΑΛΥΤΗΣ 02–05-2024

Continue Reading

MEDIA

Εντυπωσιακά αποτελέσματα από την τρίτη Επιχειρηματική Αποστολή της Kourtidis Group στην Αμερική

Με μεγάλη επιτυχία και ουσιαστικά αποτελέσματα για τη Β. Ελλάδα, ολοκληρώθηκε το τρίτο επιχειρηματικό ταξίδι της Kourtidis Group στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής. Σκοπός του ταξιδιού ήταν η ενημέρωση των Ελληνοαμερικανών για όλες τις επενδυτικές ευκαιρίες που υπάρχουν στην ελληνική αγορά. Συγκεκριμένα, η Διοίκηση και Στελέχη του ομίλου βρέθηκαν το προηγούμενο διάστημα στο Σαν Φρανσίσκο και στη Νέα Υόρκη, όπου και πραγματοποιήθηκαν οι πολύ σημαντικές επιχειρηματικές τους συναντήσεις.

«Το τρίτο επιχειρηματικό ταξίδι είναι μόνο η αρχή καθώς το πιο σημαντικό για εμάς είναι να χτίσουμε σχέσεις εμπιστοσύνης» αναφέρει ο Νίκος Κουρτίδης, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kourtidis Group. Σημαντικοί Έλληνες της Ομογένειας και Αμερικανοί επιχειρηματίες ενημερώθηκαν για τη διαδρομή του βραβευμένου στο ελληνικό επιχειρείν ομίλου εταιρειών Κουρτίδη. Πληροφορήθηκαν για το πλούσιο χαρτοφυλάκιο του, που διαθέτει περισσότερα από 56 οικιστικά συγκροτήματα και 1.333 κατοικίες αυτή τη στιγμή υπό κατασκευή. Μεταξύ των άλλων, μέσα από τις συναντήσεις αναδείχθηκαν και η μοναδικές περιοχές στις οποίες δραστηριοποιείται ο όμιλος (Παραλία Οφρυνίου, Καβάλα, Νέα Ηρακλείτσα, Δράμα, Σέρρες, Θάσος, Ασπροβάλτα, Κεραμωτή) και τα συγκριτικά πλεονεκτήματά τους. Τα αποτελέσματα της επιχειρηματικής αποστολής ήταν άμεσα και θετικά, καθώς τα Στελέχη προχώρησαν σε συμφωνίες και μεγάλες συνεργασίες που θα εμφανιστούν το επόμενο διάστημα.

Κατά τη διάρκεια της επιχειρηματικής αποστολής, ο κ. Νίκος Κουρτίδης και η αντιπρόεδρος του ομίλου, κα Κωνσταντίνα Δημητρόβα βρέθηκαν στην Times Square της Νέας Υόρκης, όπου ο όμιλος εντυπωσίασε για ακόμη μία φορά. Εκεί, μαζί με χιλιάδες επισκέπτες, στο κορυφαίο τοπόσημο της αμερικανικής μητρόπολης, είχαν την ευκαιρία να αντικρίσουν μέρος διαφημιστικής καμπάνιας της εταιρείας στις περίφημες οθόνες των Billboards.

«Με την ολοκλήρωση της επιχειρηματικής αποστολής νιώθω ότι η περιοχή μας έχει ήδη κερδίσει πολλά. Η χώρα μας έχει σπουδαία πράγματα να προσφέρει, γεγονός που αντιλαμβάνονται κι οι ίδιοι οι επενδυτές κι αυτό αποτελεί κίνητρο να τη γνωρίσουν» αναφέρει ο κ. Κουρτίδης. Από την πλευρά της, η κα Δημητρόβα δηλώνει «Νιώθουμε μεγάλη χαρά και ικανοποίηση για τη δυνατότητα που είχαμε ώστε να  ενημερώσουμε τους Έλληνες Ομογενείς και τους Αμερικανούς πελάτες μας για τις επενδυτικές ευκαιρίες που υπάρχουν στην Ελλάδα. Είναι εντυπωσιακό το γεγονός ότι η δραστηριότητά μας είναι ήδη γνωστή στους επιχειρηματικούς κύκλους της Αμερικής. Στην Kourtidis Group έχουμε δημιουργήσει ένα ασφαλές περιβάλλον συνεργασίας και εμπιστοσύνης και είμαστε έτοιμοι να υποστηρίξουμε κάθε επιχειρηματική και επενδυτική προσπάθεια».

 

Continue Reading
Green logo ENA Club with text ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ

Κατοικία

a house with a green roof and road signs left and right
tractor in the background of the text
white night text
food track
blue circle with steel construction
arrows as a circle symbol of recycling
paint cans
letters AG as logo
gear and tool as logo pavlidis
timetable

newsletter



Καιρος

Πρωτοσέλιδα

Χρήσιμα

Δρομολόγια Πλοίων από και προς Καβάλα

Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΚΑΒΑΛΑΣ

espa logo

espa_logo_en