ΕΠΙΚΑΙΡΑ

Ενέργειες που απαιτούνται από επιχειρηματίες που θέλουν να καταθέσουν προσφυγή κατά του ΟΑΕΕ

Σας ενημερώνουμε ότι, όσοι επιχειρηματίες ενδιαφέρονται να καταθέσουν προσφυγή κατά του ΟΑΕΕ, θα πρέπει να προβούν στις παρακάτω ενέργειες:

1)να υποβάλλουν αίτηση προς το τοπικό υποκατάστημα του Ο.Α.Ε.Ε. Καβάλας, ζητώντας α)την θεώρηση του βιβλιαρίου υγείας μου, β)αναλυτική κατάσταση των οφειλών μου και γ)την αφαίρεση από το συνολικό ποσό οφειλών μου του ποσού που αντιστοιχεί στον κλάδο υγείας μου,

2)νακαταθέσουν ενώπιον της Τ.Δ.Ε. του Ο.Α.Ε.Ε. Κομοτηνής ένσταση κατά της τυχόν απόρριψης της ως άνω αίτησής μου,

3)ναπροσφύγουν ενώπιον του αρμόδιου Διοικητικού Πρωτοδικείου κατά της τυχόν απορριπτικής απόφασης της Τ.Δ.Ε. και με εκπροσωπήσουν σε κάθε βαθμό και σε κάθε μετ’ αναβολήν δίκη μέχρι την αμετάκλητη ετυμηγορία της Ελληνικής Δικαιοσύνης, παριστάμενοι για λογαριασμό μου σε κάθε Αρχή ή Δικαστήριο.

Το αρχικό κόστος για κάθε ασφαλισμένο ανέρχεται στο ποσό των 100,00€ για συμμετοχή από 100-500 άτομα, στο ποσό των 90,00€ για συμμετοχή από 501-1.000 άτομα, στο ποσό των 80,00€ για συμμετοχή από 1.001-1.500 άτομα, στο ποσό των 70,00€ για συμμετοχή από 1.501-2.000 άτομα κ.ο.κ., ποσά τα οποία συμπεριλαμβάνουν τη δαπάνη για την υποβολή της αίτησης προς τον Ο.Α.Ε.Ε., την κατάθεση ένστασης προς την Τ.Δ.Ε. Ο.Α.Ε.Ε. Κομοτηνής, την παράστασή μας ενώπιον της Τ.Δ.Ε., την κατάθεση προσφυγής ενώπιον του Τριμελούς Διοικητικού Πρωτοδικείου Καβάλας, την κατάθεση του σχετικού παραβόλου του Δημοσίου και της αντίστοιχης τριπλότυπης απόδειξης και την κατάθεση αίτησης ασφαλιστικών μέτρων ενώπιον του αυτού Δικαστηρίου καθώς και την υποβολή αιτήματος προσωρινής διαταγής. Δεν περιλαμβάνει το κόστος συζήτησης της προσφυγής (μετά από 2-3 χρόνια).

[gview file=”http://www.enanews.gr/uploads/2014/06/ΠΡΟΣΦΥΓΗ-ΚΑΤΑ-ΤΟΥ-ΟΑΕΕ.doc” width=”620px”]

 

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version