ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εμπορικός Σύλλογος Σερρών | Ετήσιος χορός

Ο Εμπορικός Σύλλογος Ν. Σερρών και η Ομοσπονδία Επαγγελματικών Βιοτεχνικών και Εμπορικών Σωματείων Σερρών πρόκειται να πραγματοποιήσουν τον ετήσιο χορό και την κοπή της πίτας από κοινού την Κυριακή 1 Μαρτίου 2015 και ώρα 13:00 το μεσημέρι στο οικογενειακό κέντρο Καταρράκτες στον Αι Γιάννη Σερρών.
Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά οι δύο φορείς διοργανώνουν αυτή την εκδήλωση η οποία πέρα από την καθιερωμένη κοπή της πίτας και την διασκέδαση που θα προσφέρει στους Εμπόρους- Επαγγελματίες και όχι μόνο, φέτος έχει μια ιδιαιτερότητα: τα έσοδα από τις προσκλήσεις και από την λαχειοφόρο αγορά με απόφαση της συντονιστικής επιτροπής που ορίστηκε από τα δύο ΔΣ θα διατεθούν στην τουριστική επιτροπή των δύο φορέων που δημιουργήθηκε στην Αλιστράτη τον Οκτώβριο 2014 για την τουριστική προβολή του Νομού Σερρών.
Ιδιαίτερα για την προσέλκυση θρησκευτικού τουρισμού σε συνεργασία με την Ιερά Μητρόπολη Σερρών και του Φορέα Διαχείρισης του Σπηλαίου Αλιστράτης.
Πρώτο βήμα η έκδοση φυλλαδίου σε πολλές γλώσσες που είναι ήδη σχεδιασμένο με τις διαδρομές των Μοναστηριών το Σπήλαιο και κατάληξη στην Αμφίπολη.
Δεύτερο βήμα η συμμετοχή στις κυριότερες διεθνής εκθέσεις τουρισμού.

Καλούμε όλους τους επιχειρηματίες του Ν. Σερρών και όχι μόνο να συμμετέχουν στην κοινή εκδήλωση για να βοηθήσουν στην προσέγγιση του στόχου αυτού που γνώμονα έχει την προσέλκυση νέου καταναλωτικού κοινού στον τόπο μας.

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version