Quantcast
Connect with us

LIFESTYLE

Ελληνοαμερικανίδα σαρώνει σε ριάλιτι των ΗΠΑ

Τα πάνω κάτω έφερε η εκρηκτική Κορίν Ολύμπιος στο πέραν του Ατλαντικού ριάλιτι «The Bachelor», όπου 30 κορίτσια διεκδικούν με κάθε τρόπο την καρδιά ενός 30χρονου εργένη

Η μανία της Αμερικής με το ριάλιτι «The Bachelor» μετράει ήδη 21 σεζόν. Μέσω αυτού γοητευτικοί εργένηδες, που για κάποιον ανεξήγητο λόγο δεν έχουν ευτυχήσει να βρουν την αγάπη, ψάχνουν εναγωνίως το άλλο τους μισό. 

Τους δίνεται η ευκαιρία να επιλέξουν ανάμεσα σε 30 καλλονές, οι οποίες μέσα από μια σειρά δοκιμασιών και ραντεβού μάχονται για να κερδίσουν την καρδιά του εργένη. Αυτός κάθε εβδομάδα μοιράζει τριαντάφυλλα σε όλες εκείνες με τις οποίες επιθυμεί να εξερευνήσει την πιθανότητα ενός κοινού μέλλοντος και αποκλείει αυτές με τις οποίες δεν μπορεί να φανταστεί να μοιράζεται τη ζωή του. Η τελευταία συμμετέχουσα που μένει όρθια συνήθως κερδίζει ένα εντυπωσιακό μονόπετρο και έναν πληρωμένο γάμο, ο οποίος προβάλλεται προς τέρψιν του διψασμένου για έρωτα και happy end τηλεοπτικού κοινού. Εκτός από τα ειδυλλιακά ραντεβού, τα ερωτικά σκιρτήματα και την απογοήτευση της απόρριψης, η συγκατοίκηση τόσων γυναικών που μάχονται για τα μάτια του ίδιου άνδρα προσφέρει ουκ ολίγες δραματικές στιγμές. Συχνά προσλαμβάνει διαστάσεις ξεκατινιάσματος.

Η 21η σεζόν που προβάλλεται αυτές τις ημέρες ξεχειλίζει από τέτοιες σκηνές. Αυτό δεν οφείλεται τόσο στη χημεία του γοητευτικού και συνάμα αφελή Νικ με κάποια από τις κοπέλες, αλλά στα καμώματα της 24χρονης Ελληνοαμερικανίδας διαγωνιζόμενης Κορίν Ολύμπιος, η οποία έχει κάνει τους τηλεοπτικούς παραγωγούς να τρίβουν από χαρά τα χέρια τους. Η Κορίνα Ολυμπίου, η οποία έχει γεννηθεί στο Μαϊάμι αλλά κατάγεται από ένα μικρό χωριό της Πελοποννήσου, έχει γίνει το άτομο που το τηλεοπτικό κοινό αγαπάει να μισεί.
Από το πρώτο κιόλας επεισόδιο κέρδισε τον τίτλο της «κακιάς» της φετινής σεζόν. Παραβιάζοντας κάθε άγραφο νόμο του συγκεκριμένου ριάλιτι, άρπαξε τον εργένη μπροστά στα μάτια των σοκαρισμένων γυναικών, για να τον στριμώξει σε μια γωνιά και να ανταλλάξουν παθιασμένα φιλιά.

Εκείνη τη στιγμή οι υπόλοιπες συμμετέχουσες απολάμβαναν αμέριμνες το κοκτέιλ τους, σχολιάζοντας ποια είχε καταφέρει μέσω του χιούμορ και με τις έξυπνες ατάκες της να προσελκύσει περισσότερο το ενδιαφέρον του εργένη. Βλέποντας την ερωτική επίθεση της Κορίν, δεν μπόρεσαν να κρύψουν την απέχθεια και τη ζήλια τους. «Εγώ εργάζομαι με παιδιά με ειδικές ανάγκες. Είναι δυνατόν να έρχεται μία με προκλητικό μίνι και άγριες διαθέσεις και να διεκδικεί έτσι τον Νικ; Δεν είναι δίκαιο», κλαψούρισε μία συμμετέχουσα σχολιάζοντας τη συμπεριφορά της Ελληνοαμερικανίδα. Ενώ όλες οι διαγωνιζόμενες αναφέρονται στο επάγγελμά τους μιλώντας με λεπτομέρειες για την εργασιακή ηθική τους, η Κορίν, κοιτώντας προκλητικά την κάμερα, συστήνεται στο κοινό λέγοντας ότι έχει πολλά χρήματα. Εργάζεται στη μεγάλη οικογενειακή επιχείρηση. «Είναι πολύ σημαντικό για μένα, αλλά επειδή είναι διαδικτυακή επιχείρηση μπορώ να το κάνω από παντού. Συνήθως επιλέγω πισίνες και πεντάστερα ξενοδοχεία».

Στα επόμενα επεισόδια η Κορίν έρχεται σε αντιπαράθεση με τη συντριπτική πλειονότητα των γυναικών, σε σημείο που αυτές αποφασίζουν να μιλήσουν στον εργένη, ελπίζοντας να τον πείσουν να την αποκλείσει. Η ίδια παραμένει παγερά αδιάφορη για τις συμπαίκτριές της. Προτρέχοντας, δηλώνει μεγαλόφωνα ότι «δεν ενδιαφέρομαι για εσάς. Αλλωστε αποσπάτε τον αρραβωνιαστικό μου». Οσο περνάνε οι εβδομάδες, το κοινό μαθαίνει ότι η Κορίν έχει πολλά τατουάζ σε απόκρυφα σημεία, τα οποία όμως έχει αποφασίσει να αφαιρέσει. Αγαπάει το Σικάγο και αν ήταν ζώο θα ήθελε να είναι τσίτα επειδή είναι δυνατή και ατρόμητη. Σε κάθε ευκαιρία και ομαδική εκδήλωση απομονώνει τον εργένη, τον οποίο επιχειρεί να αποπλανήσει. Αφού δηλώνει στην κάμερα ότι «μπορεί η καρδιά μου να είναι από χρυσό, αλλά τα γυναικεία μου όργανα είναι από πλατίνα», χτυπάει εν μέσω της νύχτας την πόρτα του δωματίου του Νικ φορώντας μία καμπαρντίνα και τίποτα άλλο…

Το περιστατικό αυτό δεν βοηθάει τη δημοφιλία της. Ούτε και το γεγονός ότι χωρίς δισταγμό αποκαλύπτει στις υπόλοιπες κοπέλες ότι αν και είναι 24 ετών συνεχίζει να έχει την νταντά της, η οποία παραμένει στο σπίτι με αποκλειστική μέριμνα την προσωπική της φροντίδα. «Δεν καταλαβαίνω γιατί σας κάνει τόσο εντύπωση; Πώς θα έτρωγα τα αγαπημένα μου φαγητά αν δεν είχα την νταντά μου να μου τα ετοιμάσει;» ρωτάει τις αποσβολωμένες συμπαίκτριές της.
Η εμμονή της με τα μακαρόνια δεν είναι η μοναδική εκκεντρικότητά της. Κοιμάται τις πιο ακατάλληλες στιγμές. Χάνει δοκιμασίες και ροχαλίζει στον καναπέ ενώ οι υπόλοιπες ιδρώνουν για να κερδίσουν ένα τριαντάφυλλο που η ίδια θεωρεί δεδομένο.

Εχει μια ανεξήγητη φοβία με τις αυτόματες πόρτες και αρνείται να συμμετάσχει σε δοκιμασίες που απαιτούν σωματική κόπωση. «Οταν ζορίζεται μια γυναίκα κάνει ρυτίδες. Αρνούμαι!» λέει με έμφαση. Παρ’ όλα αυτά ο εργένης μοιάζει να είναι μαγεμένος μαζί της. Κοιτά τα πελώρια μάτια της, θαυμάζει το σμιλεμένο κορμί της και παραδέχεται στην κάμερα ότι βρίσκει τις ιδιαιτερότητές της χαριτωμένες. Η Κορίν όχι μόνο επιβιώνει, αλλά έχει αναδειχτεί μία από τις τέσσερις φιναλίστ που θα ξεναγήσουν τον εργένη στη γενέτειρά τους, περνώντας μία ολόκληρη μέρα μαζί του και με την οικογένειά τους. Το κοινό έχει την ευκαιρία να ζήσει μία εμπειρία βγαλμένη από το «My Big Fat Greek Wedding». H μητέρα της Κορίν είναι Αμερικανίδα, ενώ ο πατέρας της Ελληνας δεύτερης γενιάς. Ο πατέρας του και παππούς της μετανάστευσε στην Αμερική από την Πελοπόννησο. Για να συντηρήσει την οικογένειά του δούλευε νυχθημερόν σε εστιατόρια που ανήκαν σε Ελληνοαμερικανούς.

Ο πατέρας της Τζίμι, όμως, κατάφερε να χτίσει από το μηδέν τη δική του εταιρεία και τώρα να «κολυμπάει στο χρήμα», όπως ενημερώνει, όχι και τόσο διακριτικά, ουκ ολίγες φορές το κοινό και τον υποψήφιο γαμπρό. Ο Τζίμι, που εξηγεί στις κάμερες ότι ονομάζεται Δημήτρης στα ελληνικά, έχει ιδρύσει την εταιρεία ArmorGarage, η οποία εξοπλίζει τον αμερικανικό στρατό και άλλες κορυφαίες εταιρείες με ανταλλακτικά, και ζει στο Μαϊάμι, όπου διαθέτει δύο κλαμπ και εστιατόρια.

Οταν η Κορίν φιλοξενεί τον εργένη Νικ στο σπίτι της τον ξεναγεί στη ζωή της. Περνούν όλη την ημέρα στο αγαπημένο της εμπορικό, όπου του αγοράζει δώρα αξίας χιλιάδων δολαρίων, μεταξύ αυτών και μία φόρμα 800 δολαρίων. Του εξηγεί ότι ψωνίζει τουλάχιστον τρεις φορές την εβδομάδα και ότι οι υπάλληλοι είναι οι καλύτεροι φίλοι της. Επισκέπτονται το πατρικό της, το οποίο βρίσκεται στην κορυφή ενός ουρανοξύστη, έχοντας υπέροχη θέα στον Ατλαντικό.
Εκεί καθίσταται εμφανές ότι, αν και γεννημένος στην Αμερική, ο Τζίμι ακολουθεί τις ελληνικές παραδόσεις. Ο Νικ έχει την ευκαιρία να δοκιμάσει για πρώτη φορά στη ζωή του τζατζίκι, σχολιάζοντας ότι «είναι συμπαθητικό, αλλά έχει πολύ σκόρδο για τα γούστα μου».

Ο Τζίμι του εξηγεί ότι αν θέλει να παντρευτεί την κόρη του πρέπει να εξοικειωθεί με το σκόρδο, όπως και με την ιδέα ότι της έχει ιδιαίτερη αδυναμία, ενώ του ξεκαθαρίζει ότι «δεν προτίθεμαι να την αποχωριστώ ακόμα και μετά τον γάμο της». «Ετσι κάνουμε εμείς στην Ελλάδα», σχολιάζει περήφανα. Ολα αυτά φαίνεται να αποθάρρυναν τον Νικ, ο οποίος στο τέλος του τελευταίου επεισοδίου αποφασίζει ότι «η σχέση μου με την Κορίν έφτασε στο τέλος της», δείχνοντάς της τον δρόμο της εξόδου. Σε μια πρωτοφανή φεμινιστική αναλαμπή, η 24χρονη αποφασίζει ότι από εδώ και πέρα θα βρει τη δική της φωνή και δεν θα συμπεριφέρεται όπως νομίζει ότι θέλουν οι άνδρες, αλλά όπως επιθυμεί η ίδια.

Μετά το ξέσπασμά της την παίρνει ο ύπνος στη λιμουζίνα που τη μεταφέρει στο σπίτι της. Μπορεί να μετράει 24ωρα η απομάκρυνσή της από το ριάλιτι, αλλά είναι εμφανές ότι η νεαρή δεν πρόκειται να απουσιάσει από τους τηλεοπτικούς δέκτες. Βρίσκεται ήδη σε συζητήσεις για το επόμενο επαγγελματικό βήμα της στη μικρή οθόνη. Αλλωστε, αν ρίξει κανείς μια ματιά στο διαδικτυακό προφίλ της θα ανακαλύψει ότι τα φώτα της δημοσιότητας ήταν πάντοτε ο στόχος της ξανθιάς Ελληνοαμερικανίδας.

Η όμορφη Κορίν, κοιτώντας προκλητικά την κάμερα, συστήθηκε στο κοινό λέγοντας ότι…
έχει πολλά χρήματα χάρη στην οικογενειακή επιχείρηση




Click to comment

Απάντηση

EVENTS

Eurovision exit poll | Στην 4η θέση η Ελλάδα και η Μαρίνα Σάττι με το «Ζάρι»

Ενθαρρυντικά είναι τα μηνύματα για τη φετινή ελληνική συμμετοχή στη Eurovision, που θα γίνει τον Μάιο στο Μάλμε της Σουηδίας. 

Σύμφωνα με δημοσκόπηση που είναι σε εξέλιξη στο eurovisionworld.com, η Μαρίνα Σάττι και το «Ζάρι» βρίσκονται στην 4η θέση, κάτω από το φαβορί Κροατία, την Ιταλία και την Ολλανδία. 

Η Ελλάδα συγκεντρώνει μέχρι αυτή τη στιγμή το 6% των ψήφων, μαζί με την Ελβετία και τη Γαλλία. 

Πρόκειται για την μεγαλύτερη δημοσκόπηση για την Eurovision, με τις προβλέψεις της συνήθως να επαληθεύονται.

Πέρσι , η ιστοσελίδα προέβλεψε τη νίκη της Σουηδίας, με την Λορίν, στον διαγωνισμό.

Πηγή: skai.gr

Continue Reading

LIFESTYLE

Τα 4 ζώδια που θα δουν τη ζωή τους να αλλάζει το 2024

Στις αρχές του 2024, ο Δίας, ένας τυχερός πλανήτης, σταματά την ανάδρομη πορεία του. Κάνει τους ανθρώπους να αισθάνονται πιο αισιόδοξοι και θετικοί για το μέλλον.

Τα 5 ζώδια που θα βρουν την ευτυχία το 2024

Καθώς πλησιάζουμε στο τέλος του 2023, είναι μια καλή στιγμή για να σκεφτείτε τις αποφάσεις και τους στόχους σας για το 2024. Τα άστρα υποδηλώνουν ότι ορισμένα ζώδια μπορεί να έχουν μια πραγματικά υπέροχη χρονιά μπροστά. Το 2024 φέρνει ευκαιρίες για νέα ξεκινήματα μετά τα σκαμπανεβάσματα του 2023. Είναι η στιγμή για μεγάλες αλλαγές και νέα ξεκινήματα, όχι μόνο για εσάς αλλά για όλους.

Αυτά τα 4 ζώδια θα δουν αλλαγές και νέα ξεκινήματα το 2024

  • Κριός
  • Ταύρος
  • Δίδυμος
  • Αιγόκερως

Κριός

Το 2024 μπορεί να είναι η χρονιά σου. Μπορείς να αλλάξεις ριζικά τον εαυτό σου. Ο Πλούτωνας μετακομίζει στον 11ο οίκο σας, φέρνοντας την ευκαιρία να μεταμορφώσετε τα μελλοντικά σας σχέδια και το πώς ταιριάζετε στο περιβάλλον σας. Είναι πιθανό να καταφέρετε πολλά το 2024. Όταν ο Άρης συναντήσει τον Πλούτωνα στον Υδροχόο στις 14 Φεβρουαρίου, ο αντίκτυπός σας στην κοινότητά σας θα είναι ισχυρός. Γνωρίζοντας καλά τους στόχους σας θα σας βοηθήσει να αξιοποιήσετε στο έπακρο αυτήν την ισχυρή ενέργεια.

Τα 5 ζώδια που θα δουν την καριέρα τους να απογειώνεται το 2024

Τον Μάρτιο και τον Απρίλιο, οι εκλείψεις στη σχέση σας και το ζώδιό σας σηματοδοτούν μια νέα αρχή. Είναι ένα πράσινο φως από το σύμπαν για να αφήσετε πράγματα που σας κρατούν πίσω και να αγκαλιάσετε ένα νέο κεφάλαιο. Θα αποβάλλεται τις αρνητικές επιρροές και θα απελευθερωθείτε. Ο Απρίλιος φέρνει μια συνάντηση Δία-Ουρανού που οδηγεί σε πιθανώς απροσδόκητα οικονομικά οφέλη. Η τύχη μπορεί να είναι με το μέρος σας, ειδικά σε οικονομικά θέματα, καθώς η Αφροδίτη ενώνεται με τον Δία στον τομέα του πλούτου σας.

Ταύρος

Το 2024, Ταύρε, οι φιλοδοξίες σου θα είναι δυνατές και θα εστιάσεις στη δουλειά σου και στο πώς σε βλέπουν οι άλλοι. Η επιστροφή του Πλούτωνα στον τομέα της καριέρας τον Ιανουάριο αναδεικνύει τη δουλειά, τη φήμη σας και το πώς σας βλέπουν οι άνθρωποι. Είναι μια ευκαιρία να αφοσιωθείτε στους επαγγελματικούς στόχους σας και να δημιουργήσετε μεγάλο αντίκτυπο. Γύρω από την έκλειψη της Σελήνης τον Μάρτιο, μπορεί να ξανασκεφτείτε την καθημερινότητά σας για να ενισχύσετε την ενέργεια και την αποτελεσματικότητά σας, με στόχο να αξιοποιήσετε πλήρως τις δυνατότητές σας.

Τα 4 ζώδια που μπορούν να καταστρέψουν τη ζωή σας άθελά τους

Υπάρχουν πολλές ευκαιρίες για εσάς. Τον Απρίλιο, ο Δίας και ο Ουρανός συναντιούνται στη ζώνη αυτοέκφρασής σας, ενθαρρύνοντάς σας να δείξετε στον κόσμο ποιοι είστε. Είναι μια εξαιρετική στιγμή για να ξεκινήσετε μια νέα διαδικτυακή επιχείρηση ή να επιχειρήσετε κάτι νέο. Ο Μάιος φέρνει μια ισχυρή ευθυγράμμιση μεταξύ της Αφροδίτης και του Δία στο ζώδιό σας, ενισχύοντας ενδεχομένως την οικονομική σας κατάσταση και επιτρέποντάς σας να επαναπροσδιορίσετε τον εαυτό σας. Είναι μια πολύ τυχερή στιγμή για εσάς!

Δίδυμος

Το 2024 υπόσχεται να είναι μια χρονιά γεμάτη με πολλές ιδέες και γνώσεις. Ο πανίσχυρος Πλούτωνας επιστρέφει στον Υδροχόο, το συντροφικό σας ζώδιο, γύρω στις 20 Ιανουαρίου, σηματοδοτώντας μια στιγμή για μεγάλες αλλαγές στην αναζήτησή σας για περιπέτεια, τις πεποιθήσεις σας, θέματα εκπαίδευσης και αυτοανακάλυψης.

Ο Άρης που συναντά τον Πλούτωνα στα μέσα Φεβρουαρίου σας δίνει ενέργεια αλλά σας προτείνει να επιλέξετε προσεκτικά τις κοινωνικές και πνευματικές σας αναζητήσεις. Γύρω στον Μάρτιο και τον Απρίλιο, οι εκλείψεις της Σελήνης και της Ηλίου μπορεί να πυροδοτήσουν ένα νέο έργο που θα αφορά κάτι σημαντικό που σας ενδιαφέρει ή και ένα ρομαντικό ενδιαφέρον. Μπορεί να βρείτε νέους φίλους που μοιράζονται τα ενδιαφέροντά σας, είτε δια ζώσης είτε διαδικτυακά. Αισθάνεστε πιο σίγουροι για το να μοιραστείτε τις ιδέες και την πνευματικότητά σας με άλλους.

Αιγόκερως

Αιγόκερε, τα πράγματα αλλάζουν το 2024. Η προκλητική φάση με τον Πλούτωνα, που έκανε άνω κάτω την ζωή σας από το 2007, τελειώνει οριστικά στις 20 Ιανουαρίου. Σε αυτό το διάστημα είχατε αρκετές μεταμορφώσεις.

Τον Μάρτιο, ο τυχερός Δίας και ο Ουρανός ενώνονται στη ζώνη αγάπης, δημιουργικότητας και αυτοέκφρασης. Ετοιμαστείτε για κάτι εντελώς νέο και αντισυμβατικό στη ζωή σας. Μπορεί να βρείτε μία ξαφνική αγάπη ή να ανακαλύψετε ένα νέο δημιουργικό ενδιαφέρον. Τον Μάιο, η Αφροδίτη ενώνεται με τον Δία στον Ταύρο, ένα άλλο ζώδιο της Γης, φέρνοντας ρομαντισμό, αξία και αφθονία. Αυτό θα μπορούσε να σας βοηθήσει να μετατρέψετε τις δημιουργικές σας ιδέες σε κάτι σταθερό και κερδοφόρο. Επίσης σας οδηγεί σε ευκαιρίες για σταθερότητα, όπως η δημιουργία οικογένειας, αν αυτό επιθυμείτε.

Continue Reading

LIFESTYLE

Η Έλενα Κώνστα καλεσμένη της διαδικτυακής εκπομπής “Μαγειρεύετε;” του Σωτήρη Καραμίντζα

Καλεσμένη της εκπομπής Μαγειρεύετε; και του Σωτήρη Καραμίντζα βρέθηκε η ραδιοφωνικη παραγωγός και dj Ελενα Κώνστα.

Η συνταγή αφορούσε κέικ με μπανάνα αλλά οι θεατές μόνο την συνταγή δεν παρακολουθουσαν με τα οσα γινόντουσαν μέσα στο πλατό!

Η ραδιοφωνικη παραγωγός πέταξε το καρφί της κατά της Ζήνας Κουτσελίνη παίρνοντας ανοιχτά το μέρος της Μαίρης Συνατσάκη στην τηλεοπτική τους κόντρα. Ο Σωτήρης Καραμίντζας και η Έλενα Κώνστα σε τρέλα κέφια ολοκλήρωσαν τον στόχο τους καταστρεφοντας πολλές…μπανάνες!

Ολοκληρο το επεισόδιο βρίσκεται στο κανάλι της εκπομπής στο YouTube με τίτλο “Μαγειρεύετε;”

https://www.youtube.com/shorts/mDmG5fuNZrQ

Continue Reading
Green logo ENA Club with text ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ

Κατοικία

a house with a green roof and road signs left and right
blue circle with steel construction
arrows as a circle symbol of recycling
paint cans
letters AG as logo
gear and tool as logo pavlidis
timetable

newsletter



Καιρος

Πρωτοσέλιδα

Χρήσιμα

Δρομολόγια Πλοίων από και προς Καβάλα

Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΚΑΒΑΛΑΣ

espa logo

espa_logo_en