Quantcast
Connect with us

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΛΕΟΣ Βορίδη | Δεν δίνουν φάρμακα και συσκευές σε “υπερήλικες ασθενείς”

Σύμφωνα με επιστολή του Προέδρου της Διαρκούς Επιτροπής Κοινωνικών Υποθέσεων της Βουλής, Καθηγητή κ. Κρεμαστινού, καταγγέλλετε ότι επιτροπές γιατρών αποφασίζουν να μη  χορηγούν ακριβά φάρμακα και συσκευές σε ασθενείς με το αιτιολογικό ότι είναι ΥΠΕΡΗΛΙΚΕΣ.

ΕΛΕΟΣ !!!

Εάν πραγματικά συμβαίνει κάτι τέτοιο …εάν δηλαδή υπάρχουν γιατροί που αποφασίζουν με βάση την ηλικία των ασθενών εάν θα χορηγήσουν ή όχι φάρμακα, θα πρέπει άμεσα να επέμβει η δικαιοσύνη, διότι οι συγκεκριμένοι γιατροί όχι μόνο καταπάτησαν τον όρκο του Ιπποκράτη (όπου πουθενά δεν αναφέρονται ηλικίες) αλλά ενδεχομένως  συμμετείχαν και σε “απόπειρα ανθρωποκτονίας από πρόθεση”, εάν με τις αποφάσεις τους έβαλαν σε κίνδυνο ή ακόμα και χάθηκαν ζωές υπερηλίκων, αφού αποφάσισαν όπως αναφέρουν, με βάση την ηλικία των ασθενών.

Το θέμα δημοσιοποίησε η ΓΡΑΜΜΗ ΖΩΗΣ αποστέλλοντας τα σχετικά παρακάτω έγγραφα με τα οποία κατήγγειλε το γεγονός αλλά και τον Υπουργό Υγείας Μάκη Βορίδη, στον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου…

unnamed (52)

unnamed (56) unnamed (55) unnamed (54) unnamed (53)

Click to comment

Απάντηση

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τέλος τα προβλήματα με την αρχαιλογία – Συνεχίζονται τα έργα στον Άγιο Νικόλαο

Προβλήματα με την αρχαιολογία ήθελαν την περασμένη εβδομάδα καθυστέρηση στα έργα που διενεργούνται στα στενά του Αγίου Νικολαου με την παράταση τους για μετά το Πάσχα.

Ωστόσο η έγκριση παρθηκε σύντομα με τα έργα να μπαίνουν και πάλι σε ρυθμό, ενώ ήδη πολλά κομμάτια έχουν ολοκληρωθεί μένοντας το μπάζωμα και οι τελικές λεπτομέρειες.

Στο μεταξύ εκτελούνται εργασίες από τη ΔΕΥΑ  Καβάλας σε λίγα μόνο ακόμη σημεία ενώ αισιοδοξία υπάρχει από τους αρμόδιους φορείς για την λήξη των έργων το συντομότερο δυνατό

Continue Reading

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ικανοποιητική η κίνηση στα καταστήματα εστίασης της Καβάλας

Ιδιαίτερα ικανοποιητική είναι η κίνηση στα καταστήματα εστίασης της Καβάλας με τους πολίτες να προτιμούν τις εξόδους τους ιδίως τα Σαββατοκύριακα.

Ωστόσο δεν είναι μόνο οι Καβαλιώτες αλλά και Έλληνες πολίτες από άλλες πόλεις που επισκέπτονται την Καβάλα αλλά και οι Βαλκάνιοι τουρίστες που προσέρχονται καθόλη την διάρκεια του καλοκαιριού.

Ωστόσο όπως μας ενημερώνει ο Αντιπρόεδρος Βενζινοπωλών Καβάλας κ. Μιχάλης Μεταξάς, οι τιμές των καυσίμων έχουν δείξει κάποιες αυξομειώσεις κατά καιρούς παρόλα αυτά αισιόδοξοι παραμένουν οι ιδιοκτήτες των πρατηρίων για την κίνηση μέσα στο καλοκαίρι ιδίως μετά την προσέλευση των τουριστών από γειτονιές χώρες οι οποίοι κατά  βάση ταξιδεύουν οδικώς.

Continue Reading

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έτοιμη η παραλία Οφρυνίου για να υποδεχτεί το μεγάλο κύμα των επισκεπτών

Αρκετά βήματα και αρκετές ενέργειες γίνονται τους τελευταίους μήνες με απότερο σκοπό την τουριστική ανάπτυξη περιοχών του Δήμου Παγγαίου. Όπως μάλιστα δήλωσε στο ENA CHANNEL, η αντιδήμαρχος τουρισμού, κ. Όλγα Απατζία, φέτος η αρμόδιοι φορείς συμμετείχαν σε εκθέσεις τουρισμού σε Βαλκανικές χώρες με τους επισκέπτες της έκθεσης να δίχνουν έντονο ενδιαφέρον για τις περιοχές του Δ. Παγγαίου.

 

Την ίδια ώρα, φορείς του Δήμου Παγγαίου αλλά και επαγγελματίες δήλωνουν έτοιμοι να υποδεχτούν το κύμα των τουριστών με τις προετοιμασίες ωστόσο να συνεχίζονται.

Continue Reading
Green logo ENA Club with text ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ

Κατοικία

a house with a green roof and road signs left and right
blue circle with steel construction
arrows as a circle symbol of recycling
paint cans
letters AG as logo
gear and tool as logo pavlidis
timetable

newsletter



Καιρος

Πρωτοσέλιδα

Χρήσιμα

Δρομολόγια Πλοίων από και προς Καβάλα

Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΚΑΒΑΛΑΣ

espa logo

espa_logo_en