ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Εκτός Super League 2 ο Πανιώνιος

Εκτός επαγγελματικών κατηγοριών, για πρώτη φορά στην ιστορία του, θα βρει η νέα αγωνιστική περίοδος τον Πανιώνιο. Αν και οι «κυανέρυθροι» είχαν δηλώσει αρχικά συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Super League 2, το «ναυάγιο» των διαπραγματεύσεων με υποψήφιους επενδυτές οδηγεί στη διάλυση της ΠΑΕ και την επανεκκίνηση από τα ερασιτεχνικά.

Ο σύλλογος της Νέας Σμύρνης ενημέρωσε με επιστολή του σήμερα (22/9) ότι αδυνατεί να συμμετάσχει στη δεύτερη τη τάξει κατηγορία και πλέον το μέλλον του… βρίσκεται στα χέρια της ΕΠΟ.

Αν η ομοσπονδία δεχθεί, παρότι έχουν ήδη καταρτιστεί οι όμιλοι και έχει πραγματοποιηθεί η κλήρωση, ο Πανιώνιος θα αγωνιστεί στη Γ΄ Εθνική, ενώ σε διαφορετική περίπτωση οδεύει προς το τοπικό πρωτάθλημα της Αθήνας και 130 χρόνια ιστορίας κινδυνεύουν με αφανισμό…

Την ίδια ώρα, ο ΟΦ Ιεράπετρας, που τερμάτισε στην 4η θέση της περσινής Football League, σε ανακοίνωσή του, γνωστοποίησε πως θα πάρει τη θέση του Πανιωνίου στη δεύτερη κατηγορία για τη σεζόν 2020/21.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΟΦ Ιεράπετρας:

«Ο ΟΦΙ στην Β Εθνική από σήμερα Δευτέρα 21-9-2020. Ο ΟΦΙ στις 26 καλύτερες ελληνικές ομάδες. Δεν μας αρέσει που έπρεπε μια ομάδα που γεννήθηκε στη Σμύρνη το 1890 να βουλιάξει οικονομικά για να ανεβούμε. Δεν μας αρέσει να βλέπουμε το Πανιώνιο, με την ανατριχιαστική ιστορία του να κατρακυλάει στις ερασιτεχνικές κατηγορίες για να ανεβεί ο ΟΦΙ. Όμως το δικαιούτο ο ΟΦΙ, όταν πήρε το πρωτάθλημα της Γ Εθνικής και δεν ανέβηκε κατηγορία επί της ουσίας. Μην λέμε πάλι τα ίδια. Συγχαρητήρια σε όλους, συγχαρητήρια στον κόσμο μας, χωρίς αυτόν τίποτα δεν θα συνέβαινε, συγχαρητήρια στον πρόεδρο, στη διοίκηση και στους πραγματικούς πρωταγωνιστές προπονητές και παίκτες. Ιστορική στιγμή για τον ΟΦΙ, ιστορική στιγμή για την Ιεράπετρα, ιστορική στιγμή για το Λασίθι».

 

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version