MEDIA

Εκπληκτικά promo-video του Bati από την Videotex

H Videotex είναι θυγατρική εταιρία του Ομίλου Ena Media εντός του οποίου εντάσσετε και το Περιφερειακό κανάλι της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης Ena Channel.

Η Videotex είναι υπεύθυνη για την παραγωγή του προγράμματος του Ena Channel και προσφέρει υπηρεσίες παραγωγής τηλεοπτικών διαφημιστικών σποτ και ότι έχει σχέση με εικόνα και ήχο, σε οποιαδήποτε μορφή, για οποιαδήποτε χρήση.

Ιδρύθηκε το 2003, με έδρα την Καβάλα, και έχει καταξιωθεί πλέον ως μια από τις πιο γνωστές διαφημιστικές εταιρίες, καθώς και παροχής εξειδικευμένη υπηρεσιών, που προσφέρει στην παραγωγή τηλεοπτικού προγράμματος.

Με σύγχρονα εργαλεία, μέσα, τεχνογνωσία και ανθρώπινο δυναμικό που ξεχωρίζει για την δημιουργικότητά του, οργανώνει και παράγει τηλεοπτικές εκπομπές κάθε είδους περιεχομένου, με υψηλά standards και προδιαγραφές .

Από τα σκηνικά και τα κουστούμια έως το σενάριο, την λήψη, το μοντάζ, την μουσική επένδυση και δημιουργία προϊόντος σε multi format.

Με δυνατότητα να καλύψει εκδηλώσεις με εξωτερικό συνεργείο λήψης τόσο σε ζωντανή μετάδοση όσο και εγγραφή σε αποθηκευτικά μέσα.

Μια από τις τελευταίες «δουλειές» που ανέλαβε να ολοκληρώσει είναι και η παραγωγή 3 θεματικών διαφημιστικών σποτ του Multiplex Batis στην Καβάλα, εργασία που δεν έχει τίποτε να ζηλέψει από αυτές των «μεγάλων» κεντρικών εταιριών παραγωγής.

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version