Quantcast
Connect with us

ΚΑΒΑΛΑ

Εκνευρισμός από την Άγκυρα για την παρέμβαση του Βερολίνου στην υπόθεση Καβάλα

Ο Τούρκος υπουργός Δικαιοσύνης Μπεκίρ Μποζντάγκ καταδίκασε την ενέργεια της Γερμανίας να καλέσει τον πρεσβευτή της Άγκυρας στο υπουργείο Εξωτερικών σχετικά με μια νομική υπόθεση, λέγοντας ότι ήταν μια «ανοικτή προσπάθεια να παρέμβει στις εσωτερικές υποθέσεις της Τουρκίας».

Εκπρόσωπος του γερμανικού υπουργείου Εξωτερικών δήλωσε πως ο Τούρκος πρεσβευτής κλήθηκε σχετικά με την καταδίκη του φιλάνθρωπου Οσμάν Καβαλά τη Δευτέρα, 25 Απριλίου σε ισόβια κάθειρξη χωρίς δικαίωμα αποφυλάκισης υπό όρους.

Ο Μποζντάγκ είπε πως η Γερμανία έχει ποδοπατήσει τη δικαιοσύνη πολλές φορές στο παρελθόν και είπε ότι θα πρέπει να ενεργεί σύμφωνα με το διεθνές δίκαιο.

Πηγή: Cityportal

Click to comment

Απάντηση

ΔΡΑΜΑ

Εγκαίνια της έκθεσης “Μοναδικές Γεύσεις από την Ανατολική Μακεδονία-Θράκη” στο Μετρό Συντάγματος

Μετά την μεγάλη επιτυχία της περσινής διοργάνωσης, τα έξι Επιμελητήρια Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης, μέσω του συλλογικού τους Οργάνου, Περιφερειακό Επιμελητηριακό Συμβούλιο ΑΜΘ (ΠΕΣΥ), διοργανώνουν την 2η Έκθεση Τροφίμων και Ποτών με τον τίτλο «Μοναδικές Γεύσεις από την Ανατολική Μακεδονία Θράκη», στην καρδιά της μεγαλύτερης αγοράς της χώρας μας, στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Μετρό Συντάγματος στην Αθήνα.

Η φετινή έκθεση θα πραγματοποιηθεί το διάστημα από Τετάρτη 10 έως Σάββατο 13 Απριλίου 2024 ενώ τα εγκαίνια της έκθεσης πραγματοποιήθηκαν το απόγευμα της Τετάρτης 10 Απριλίου.

Continue Reading

ΕΠΙΚΑΙΡΑ

Συνάντηση γνωριμίας με τους δημοσιογράφους της Καβάλας για τον διοικητή της ΧΧ ΤΘ Μεραρχίας Καβάλας

Συνάντηση γνωριμίας με τους δημοσιογράφος της Καβάλας πραγματοποίησε το πρωί της Τετάρτης 10 Απριλίου στην Λέσχη Αξιωματικών Φρουράς Καβάλας ο νέος διοικητής της ΧΧ ΤΘ Μεραρχίας Καβάλας Υποστράτηγος Ηλίας Κωστάκης.

Κατά την διάρκεια της ενδιαφέρουσας συζήτησης τονίστηκαν τα θέματα που αφορούν την Μεραρχία Καβάλας αλλά και άλλα δημοσιογραφικά ζητήματα όπως το Σπίτι του Στρατηγού αλλά και το στρατόπεδο Ασημακοπούλου.

Από τον κ. Κωστάκη έγινε επίσης αναφορά για την έλλειψη στρατιωτών τόσο στην Καβάλα όσο και σε ολόκληρη της Περιφέρεια ΑΜ-Θ.

 

Continue Reading

ΚΑΒΑΛΑ

Παναγιωτόπουλος : “Από την κρατική αρωγή οι αποζημιώσεις του φυτικού κεφαλαίου στους πληγέντες του Νέστου”

Όπως ανάρτησε ο βουλευτής Καβάλας της Ν.Δ Νίκος Παναγιωτόπουλος :

Θετικό αποτέλεσμα είχε η συνεργασία και οι συντονισμένες ενέργειες με τον πρόεδρο του ΕΛΓΑ κ. Ανδρέα Λυκουρέντζο σχετικά με την αποζημίωση του φυτικού κεφαλαίου που επλήγη από την πυρκαγιά του περασμένου Αυγούστου στους οικισμούς Αβραμηλιάς, Ξεριά και Διαλεχτού.

Όπως με διαβεβαίωσε ο κ. Λυκουρέντζος, αποφασίστηκε οι ζημιές στο εν λόγω φυτικό κεφάλαιο να αποζημιωθούν από την Κρατική Αρωγή.

Continue Reading
Green logo ENA Club with text ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ

Κατοικία

a house with a green roof and road signs left and right
blue circle with steel construction
arrows as a circle symbol of recycling
paint cans
letters AG as logo
gear and tool as logo pavlidis

newsletter



Καιρος

Πρωτοσέλιδα

Χρήσιμα

Δρομολόγια Πλοίων από και προς Καβάλα

Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΚΑΒΑΛΑΣ

espa logo

espa_logo_en