ΚΑΒΑΛΑ

Εκλογές στο Επιμελητήριο Καβάλας

Η Εκλογική Επιτροπή του Επιμελητηρίου Καβάλας που συγκροτήθηκε με την 14149/10-8-2017 (Α∆Α:Ω3ΣΕΟΡ1Υ-ΘΓ1) απόφαση του Συντονιστή της Αποκεντρωμένης ∆ιοίκησης ΜΑΚΕ∆ΟΝΙΑΣ – ΘΡΑΚΗΣ ενημερώνει τα μέλη ότι οι εκλογές για την ανάδειξη των 21 αιρετών μελών του ∆ιοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου Καβάλας θα διεξαχθούντην Κυριακή 10 ∆εκεμβρίου 2017 στο παράρτημα του Επιμελητηρίου Καβάλας στη Θάσο, τη ∆ευτέρα 11 ∆εκεμβρίου & την Τρίτη 12 ∆εκεμβρίου 2017 στην Καβάλα στο κτίριο του Επιμελητηρίου Καβάλας.

Στους εκλογικούς καταλόγους καταχωρούνται εκείνα τα μέλη που είναι ταμειακώς ενήμερα και έχει παρέλθει τουλάχιστον ένας χρόνος από την εγγραφή τους στο οικείο Επιμελητήριο, δηλαδή όσοι έχουν εγγραφεί μέχρι και τις 09 ∆εκεμβρίου 2016. Νομικά πρόσωπα, μέλη του Επιμελητηρίου, που έχουν καταβάλει τα τέλη τήρησης μερίδας στο Γ.Ε.ΜΗ. μέχρι και το προηγούμενο των εκλογών έτος (2016), θεωρούνται ταμειακώς ενήμερα.

Φυσικά πρόσωπα, μέλη του Επιμελητηρίου, που έχουν καταβάλει τα τέλη τήρησης μερίδας Γ.Ε.ΜΗ. ή την ετήσια συνδρομή στο οικείο Επιμελητήριο μέχρι και το προηγούμενο των εκλογών έτος (2016),θεωρούνται ταμειακώς ενήμερα. Η προθεσμία για εξόφληση ή διακανονισμό λήγει στις 30 Οκτωβρίου 2017. Έχει συνταχθεί η πρόσκληση των μελών του Επιμελητηρίου καθώς και τα έντυπα
υπόδειξης εκπροσώπων των νομικών προσώπων που δεν καταχωρούνται αυτεπάγγελτα στους εκλογικούς καταλόγους.Σχετικός κατάλογος των εγγεγραμμένων μελών του Επιμελητηρίου Καβάλας εκτίθεται στα γραφεία του Επιμελητηρίου.

Τα μέλη του Επιμελητηρίου μπορούν να ενημερώνονται για το Τμήμα κατάταξής τους και τις οικονομικές τους υποχρεώσεις από τις υπηρεσίες του Επιμελητηρίου, τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.

Για πληροφορίες τα μέλη του Επιμελητηρίου Καβάλας μπορούν να απευθύνονται στην έδρα του Επιμελητηρίου 2ος όροφος – Ομονοίας 50 στην πόλη της Καβάλας, στο τηλέφωνο 2510222212,εσωτ. 1 ή 22.

Εκ της Εκλογικής Επιτροπής
του Επιμελητηρίου Καβάλας

Ο Πρόεδρος
Βασίλειος Ιορδανίδης

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version