ΑΓΡΟΤΙΚΑ-ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΑ

Εκλογές στο ΓΕΩΤΕΕ ΑΜ | Κάλπες σε Καβάλα – Δράμα και Σέρρες

Ημέρα αρχαιρεσιών η σημερινή για τα μέλη του ΓΕΩΤΕΕ ΑΜ σε Καβάλα Δράμα και Σέρρες καθώς σήμερα Κυριακή διεξήχθησαν ταυτόχρονα οι εκλογές για την ανάδειξη του νέου διοικητικού συμβουλίου των Γεωτεχνικών. Οι κάλπες στήθηκαν ταυτόχρονα σε Δράμα Καβάλα και Σέρρες και άνοιξαν στις 9 το πρωί έως και τις 6 το απόγευμα. Έτσι δεκάδες γεωτεχνικοί από νωρίς το πρωί βρέθηκαν στα γραφεία του ΓΕΩΤΕΕ στην οδό Βενιζέλου ώστε να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα επιλέγοντας ένα από τα 5 ψηφοδέλτια που συμμετείχαν στην διαδικασία.

Μεταξύ των μελών που έσπευσαν να ψηφίσουν και ο πρώην πρόεδρος του ΓΕΩΤΕΕ και αντιπεριφερειάρχης σήμερα Θόδωρος Μαρκόπουλος, η δασάρχης κ. Γεωργούση, ο πρώην αντιδήμαρχος Καβάλας Θόδωρος Παπαδόπουλος αλλά και ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Άγγελος Τσατσούλης που προσήλθε μεν αλλά δεν ψήφισε καθώς ενημερώθηκε πως τα εκλογικά του δικαιώματα είναι στην Ξάνθη.

Τελικά όπως ανακοινώθηκε το βράδυ της Κυριακής η παράταξη ΓΕΩΔΡΑΣΗ του νυν προέδρου Ζαφείρη Μυστακίδη κέρδισε με ευρεία διαφορά τις εκλογές επικρατώντας επί της ΔΑΚΕ Γεωτεχνικών.

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version