MEDIA

Εκλεισε 60 ώρες η μαραθώνια δημοπρασία των 4 τηλεοπτικών αδειών | Ο Γ.Γ ενημέρωσης θα ανακοινώσει το αποτέλεσμα

ΦΩΤΟ: EUROKINISSI(Γ. ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ)

Τις 60 ώρες πλησιάζει η μαραθώνια δημοπρασία των 4 τηλεοπτικών αδειών και ακόμη δεν έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία. 

Σύμφωνα με την προκήρυξη, όλοι οι διεκδικητές είναι υποχρεωμένοι να παραμείνουν στα ερμητικά κλειστά γραφεία της ΓΓΕΕ, έως ότου ολοκληρωθεί η διαδικασία και δημοπρατηθούν και οι τέσσερις τηλεοπτικές άδειες.

Με την ολοκλήρωση της διαδικασίας θα συνταχθεί το πρακτικό που θα υπογράψουν οι επιχειρηματίες που έχουν κατοχυρώσει μία άδεια και θα ενημερωθεί ο γγ Ενημέρωσης και Επικοινωνίας, Λ. Κρέτσος, ο οποίος θα προσέλθει στα γραφεία της ΓΓΕΕ.

Αφού ενημερωθεί για την επιτυχή ολοκλήρωση της διαδικασίας θα ενημερώσει τον Τύπο.

Στη συνέχεια, εντός πέντε ημερών θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί ο επανέλεγχος των πόθεν έσχες των «προσωρινών υπερθεματιστών», όπως τυπικά αποκαλούνται οι νέοι καναλάρχες. Οι υπηρεσίες πρέπει να ελέγξουν εάν τα χρήματα με τα οποία απόκτησαν τις τηλεοπτικές άδειες, είναι νόμιμος, διαφορετικά θα εκπέσουν.

Το επόμενο στάδιο είναι το χρονικό περιθώριο 90 ημερών που θα δοθει για να γίνουν οι αναγκαίε προσαρμογές στο νέο τηλεοπτικό πεδίο. Μετά την παρέλευση του χρόνου αυτού, όσα κανάλια δεν έχουν άδειες, θα πάψουν να εκπέμπουν καθώς η DIGEA είναι υποχρεωμένη να διακόψει την παροχή σήματος.

Πληροφορίες φέρουν μετά τον διαγωνισμό για τις πανελλαδικές άδειες να ακολουθήσει διαγωνισμός για τα περιφερειακά κανάλια.

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version