Quantcast
Connect with us

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ | Προσωρινή διακοπή κυκλοφορίας από Χρυσούπολη μέχρι Άσπρα Χώματα

Σύμφωνα με Δελτίο Τύπου της ΕΓΝΑΤΙΑΣ ΟΔΟΣ ΑΕ, προκειμένου να εκτελεστούν προγραμματισμένες εργασίες καθολικής συντήρησης στον αριστερό κλάδο (κατεύθυνση προς Ηγουμενίτσα) της σήραγγας Κάστρου, η οποία βρίσκεται μεταξύ των Ανισόπεδων Κόμβων Χρυσούπολης και Άσπρων Χωμάτων Καβάλας, θα ληφθούν τα ακόλουθα μέτρα ρύθμισης της κυκλοφορίας:

Αποκλεισμός της κυκλοφορίας των οχημάτων στο τμήμα… του αυτοκινητόδρομου από τον Ανισόπεδου Κόμοβου Χρυσούπολης έως τον Α/Κ Άσπρων Χωμάτων και μόνο σε ότι αφορά την κατεύθυνση προς Θεσσαλονίκη.

Εκτροπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στην Εθνική Οδό Νο 2, μέσω του ανισόπεδου κόμβου Χρυσούπολης και του συνδετήριου τμήματος Α/Κ Χρυσούπολης – Ισόπεδου Κόμβου Χρυσούπολης στην Παλιά Εθνική Οδό.

Αποκλεισμός των κλάδων εισόδου στον αυτοκινητόδρομο α) από Ζαρκαδιά στον Α/Κ Χρυσούπολης και β) από Πέρνη στον ΗΜ/Κ Πέρνης.

Η ρύθμιση της κυκλοφορίας θα πραγματοποιηθεί από την Αστυνομική Διεύθυνση της Καβάλας και θα ισχύσει για το χρονικό διάστημα από Δευτέρα 31 Μαρτίου έως Παρασκευή 4 Απριλίου 2014.

Click to comment

Απάντηση

ΚΑΒΑΛΑ

Θοδωρής Ζαγοράκης |“Προχωράμε, είμαι με το ΠΑΣΟΚ και τον Νίκο Ανδρουλάκη”

Στην Κομοτηνή βρέθηκε την  Μεγάλη Τετάρτη 2 Μαϊου 2024, ο υποψήφιος ευρωβουλευτής με το ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ Θοδωρής Ζαγοράκης.

Στο πρόγραμμα των επισκέψεών του η συνάντηση με τον δήμαρχο  Κομοτηνής Γιάννη Γκαράνη, τον περιφερειάρχη ΑΜΘ Χριστόδουλο Τοψίδη, τον αντιπεριφερειάρχη Ροδόπης Μανώλη Ταπατζά και τέλος με στελέχη και την νεολαία του κόμματος.

Continue Reading

ΚΑΒΑΛΑ

Αποχή αρχίζουν από τις 8 Μαΐου οι ιδιώτες εργαστηριακοί ιατροί

Σε αποχή από τα καθήκοντα τους κατέρχονται από τη Λαμπρή Τετάρτη 8 Μαΐου οι ιδιώτες Εργαστηριακοί γιατροί και στο νησί της Ρόδου  συντασσόμενοι στις κινητοποιήσεις που έχουν αποφασιστεί και θα πραγματοποιηθούν σε πανελλαδικό επίπεδο, διαμαρτυρόμενοι για την αντιμετώπιση που έχουν από τον ΕΟΠΥΥ και την ΗΔΙΚΑ.

Continue Reading

ΚΑΒΑΛΑ

Από τις 2 έως τις 18 Μαΐου τα φετινά «Ελευθέρια» Κομοτηνής

Συνέντευξη Τύπου για την παρουσίαση του προγράμματος των Ελευθερίων Θράκης 2024, δόθηκε την Μεγάλη Πέμπτη στα γραφεία της Αντιδημαρχίας Πολιτισμού και Νέας Γενιάς (πρώην ΔΚΕΠΠΑΚ), από τον αντιδήμαρχο κ. Ιωάννη Κυριαζή.

Continue Reading
Green logo ENA Club with text ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ

Κατοικία

a house with a green roof and road signs left and right
blue circle with steel construction
arrows as a circle symbol of recycling
paint cans
letters AG as logo
gear and tool as logo pavlidis
timetable

newsletter



Καιρος

Πρωτοσέλιδα

Χρήσιμα

Δρομολόγια Πλοίων από και προς Καβάλα

Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΚΑΒΑΛΑΣ

espa logo

espa_logo_en