ΓΥΝΑΙΚΑ

Είναι καλό ή κακό για μια γυναίκα να τη θεωρούν ”milf”;

Ομολογώ ότι το συγκεκριμένο θέμα με δυσκόλεψε λιγάκι, αλλά οι δυσκολίες είναι για να τις αντιμετωπίζουμε!!! Τον όρο milf, η αλήθεια είναι ότι δεν τον γνώριζα, αλλά ποτέ δεν είναι αργά για να μάθει κανείς. Όλοι ξέρουμε τις γυναίκες milf απλά μπορεί να μην γνωρίζουμε ότι τις αποκαλούν με αυτό τον τίτλο! Φυσικά θα αναλύσουμε και πόσο κολακευτικός είναι αυτος ο τίτλος για μια γυναίκα.

Θα ξεκινήσω με την επεξήγηση του όρου milf, που είναι τα αρχικά από την φράση “Mothers I’d Like to Fuck”. Ναι ναι καλά καταλάβατε! Μιλάμε για τις λίγο μεγαλύτερες γυναίκες (δεν θα πω όρια ηλικίας, ας πούμε ώριμες), που “το ‘χουν” ακόμα ερωτικά και είναι και λίγο άτακτες παραπάνω. Είναι αυτές οι γυναίκες που παρά την ηλικία τους είναι εμφανισιακά σούπερ προκλητικές και σεξουαλικά δασκάλες! Χαίρονται τον έρωτα και δεν διστάζουν να το δείξουν. Βέβαια μια τέτοια γυναίκα έχει και την απαραίτητη προσωπικότητα, δυναμική, ανεξάρτητη, ελκυστική, αισθησιακή και πολλά ακόμη που συνθέτουν το όλο “πακέτο”.

Αφού ζούμε σε πιο απελευθερωμένες εποχές, οι γυναίκες milf δεν είναι μόνο οι ελεύθερες, υπάρχουν και εκείνες που έχουν κανονικά την οικογένειά τους, φροντίζουν το σπίτι τους και τα παιδάκια τους, αλλά όταν έρθει η ώρα μεταμορφώνονται σε πρωταγωνίστριες στην αυτοκρατορία τω αισθήσεων. Στις γυναίκες αυτές σαφώς και αρέσουν οι μικρότεροι άντρες, γιατί αυτό τους δίνει την δυνατότητα να γίνουν οι “δασκάλες του έρωτα”. Φυσικά ένας νέος άντρας δεν θα πει όχι σε μια milf, εξάλλου όλοι οι άντρες έχουν έστω και μια φορά στην ζωή τους μια εμπειρία με μια μεγαλύτερη γυναίκα. Μια milf είναι η γυναίκα cougar (έχουμε μιλήσει στο παρελθόν γι’ αυτές).

Αρχικά η κοινωνία μας θα τις κατακρίνει (παρόλο που είπα πριν ότι ζούμε σε απελευθερωμένες εποχές), αλλά κατά βάθος ο τίτλος της milf είναι τιμητικός. Ναι ναι κι όμως είναι! Κι ο λόγος είναι ότι παρόλο που μεγαλώνει δεν αφήνει τον εαυτό της, όχι μόνο εμφανισιακά, αλλά και ερωτικά. Της αρέσει να είναι το αντικείμενο του πόθου για τους άντρες (τους μικρότερους, μην ξεχνιόμαστε!). Μια milf παλεύει καθημερινά με όλες τις υποχρεώσεις που έχει μια γυναίκα (ελεύθερη ή όχι) και πρέπει να είναι και πιστή στον ρόλο της και αντάξια του τίτλου της. Συνεπώς, ο τίτλος της milf δεν είναι μόνο κολακευτικός αλλά και κάτι σαν βραβείο για μια τέτοια γυναίκα.

Αρχικά, αναλύοντας τον όρο milf οι περισσότεροι θα την κρίνουν ως μια “αμαρτωλή”, αλλά μόλις κοιτάξετε πίσω από τα στερεότυπα της κοινωνίας μας, θα δείτε ότι είναι κι αυτή μια γυναίκα, όχι τόσο σαν τις άλλες, αλλά με κάτι που την κάνει να ξεχωρίζει. Ξέρει να χαίρεται τον έρωτα, παρόλο που για την κοινωνία είναι “μεγάλη”, και δεν διστάζει να πάει κόντρα στα συντηρητικά μυαλά. Σαφώς και είναι κολακευτικός ο όρος milf για μια γυναίκα. Είναι τιμητικός τίτλος μια γυναίκας που ξέρει να απολαμβάνει το κάθε τι στην ζωή της. Εις το επανιδείν!

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version