ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ

Δ. Κυριαζίδης | Μετεγκατάσταση Αστυνομικής Διεύθυνσης Δράμας

Συνάντηση με το Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη κο. Δημήτρη Αναγνωστάκη είχε σήμερα ο Τομεάρχης Δημόσιας Τάξης και Βουλευτής Ν.Δ. Ν. Δράμας κ. Δημήτρης Κυριαζίδης, αναφορικά με την περάτωση των εργασιών μετεγκατάστασης της Αστυνομικής Διεύθυνσης Δράμας σε δημόσιο κτίριο που βρίσκεται επί των οδών 1ης Ιουλίου και Χρυσοβέργη στη Δράμα.

Ως γνωστό για τις όλες εργασίες μετεγκατάστασης η Νέα Δημοκρατία ως Κυβέρνηση διασφάλισε και δέσμευσε  σε συγκεκριμένο κωδικό του Υπουργείου το ποσό του 1.800.000 € για το σύνολο των εργασιών.

Η εταιρεία που ανέλαβε την κατασκευή το όλου έργου, προσφέροντας τη χαμηλότερη τιμή στον πραγματοποιηθέντα διαγωνισμό (περίπου 62%) για την άρτια ολοκλήρωση του, αιτείται συμπληρωματική πίστωση.

Κατά τη συνάντηση ο Γενικός Γραμματέας και καθ ύλην αρμόδιος για το όλο ζήτημα, δεσμεύτηκε για την εξέταση του προκύψαντος προβλήματος συμπληρωματικής πίστωσης  και θα έχει απάντηση την προσεχή εβδομάδα , δηλώνοντας εκ προοιμίου ότι θα σταθεί αρωγός για την περάτωση το όλου έργου.

Τέλος ο Βουλευτής κος Κυριαζίδης δηλώνει ότι για το όλο έργο διατηρεί ορισμένες επιφυλάξεις.

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version