ΕΒΡΟΣ

Δύο νεκροί από πυρκαγιά σε μονοκατοικία στον Έβρο

Στον οικισμό της Πολιάς Διδυμοτείχου τα ξημερώματα της Παρασκευής δύο άτομα βρήκαν τραγικό θάνατο όταν καταπλακώθηκαν από την φλεγόμενη στέγη του σπιτιού τους.

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία Διδυμοτείχου δέχθηκε κλήση γύρω στις 2:00 τα ξημερώματα της Παρασκευής και επενέβη για την κατάσβεση πυρκαγιάς σε μονοκατοικία στον οικισμό της Πολιάς Διδυμοτείχου.

Από την παλιά μονοκατοικία που έπιασε φωτιά, πιθανόν από αναμμένο θερμαντικό σώμα, και είχε τυλιχθεί στις φλόγες ανασύρθηκαν από τους πυροσβέστες δύο πτώματα, ένας άνδρας και μία γυναίκα, που είχαν καταπλακωθεί από τμήματα της στέγης που κατέρρευσε. Οι δύο σοροί μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης για διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής προκειμένου να εξακριβωθούν τα ακριβή αίτια θανάτου των δύο θυμάτων.

Η επίσημη ανακοίνωση του Πυροσβεστικού Σώματος:

«Νεκροί εντοπίστηκαν ο Ι.Κ. 50 ετών και η Φ.Ι. 63 ετών, κατά τη διάρκεια κατάσβεσης πυρκαγιάς που εκδηλώθηκε σε μονοκατοικία, στις 02:10 σήμερα, στην περιοχή Πολιά Διδυμοτείχου του Νομού Έβρου. Από την πυρκαγιά προκλήθηκαν σοβαρές υλικές ζημιές στην οικία, ενώ στο έργο της κατάσβεσης έλαβαν μέρος 10 πυροσβεστικοί υπάλληλοι με τρία οχήματα.

Για το ανωτέρω περιστατικό προανάκριση διενεργείται από το αρμόδιο ανακριτικό τμήμα».

alexpolisonline.com

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version