ΑΓΡΟΤΙΚΑ-ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΑ

Δύο νέες εναλλακτικές οδεύσεις προτείνει ο ΤΑP που απέρριψε την πρόταση του ΤΕΕ ΑΜ

Σε τεχνική σύσκεψη με εκπροσώπους της εταιρίας ΤΑΠ βρέθηκαν στελέχη του ΤΕΕ ΑΜ σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσαν για τα αποτελέσματα της συνάντησης αυτής. Απερίφθη πρόταση όδευσης του ΤΕΕ από την εταιρία που πρότεινε δύο νέες εναλλακτικές.

Τα συμπεράσματα της σύσκεψης μπορούν να ανακεφαλαιωθούν ως εξής:

  • Ότι η εταιρεία του ΤΑΡ δεν αποδέχθηκε την πρόταση όδευσης των ΤΕΕ-ΑΜ και ΓΕΩΤΕΕ-ΑΜ για τεχνικούς κυρίως λόγους, απόρριψη που δεσμεύτηκε να καταθέσει και εγγράφως μετά από αίτημά μας μαζί με την προβληθείσα στη σύσκεψη τεκμηρίωση.
  • Ότι η εταιρεία του ΤΑΡ εξετάζει εναλλακτικές οδεύσεις του αγωγού, που παρακάμπτουν τα Τενάγη των Φιλίππων και είναι διατεθειμένη να συνεργαστεί με τους τοπικούς φορείς για  την καλύτερη δυνατή όδευση, θέμα επί του οποίου υπήρξε σχετική συναίνεση, δοθείσης της διευκρίνισης από τον Πρόεδρο της Δ.Ε. του ΤΕΕ-ΑΜ, ότι για τον τύπο της συνεργασίας, όσον αφορά το ΤΕΕ-ΑΜ, θα αποφασίσουν τα συλλογικά  όργανα του Τμήματος που έχουν και την σχετική αρμοδιότητα, εφόσον χορηγηθούν από την εταιρεία τα στοιχεία που έχουν ζητηθεί.

Αδόκιμη και προβληματικής σκοπιμότητας πρόταση που κατατέθηκε για σύναψη Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ των τριών φορέων (ΤΕΕ-ΑΜ, ΓΕΩΤΕΕ-ΑΜ, Αγροτικού Συλλόγου) αφενός και της εταιρείας του ΤAP αφετέρου, ‘’για την σύνταξη μελέτης νέας χάραξης που θα γίνει αποδεκτή από την τοπική κοινωνία’’ και έγινε αμέσως αποδεκτή από τον ΤΑΡ, δεν έγινε αποδεκτή από τον Πρόεδρο της Δ.Ε. του ΤΕΕ-ΑΜ.

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version