/var/www/vhosts/enanews.gr/httpdocs/wp-content/themes/zox-news/amp-single.php on line 77

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /var/www/vhosts/enanews.gr/httpdocs/wp-content/themes/zox-news/amp-single.php on line 77
" width="36" height="36">

ΚΑΒΑΛΑ

Δύο θανατηφόρα τροχαία στο Ν. Καβάλας

Θανατηφόρο τροχαίο με έναν νεκρό συνέβη το απόγευμα του Σαββάτου 5 Αυγούστου 2017 στην επαρχιακή οδό Ακροβουνίου-Νέας Περάμουστην περιοχή «Γιντίκια».

Σύμφωνα με πληροφορίες, το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 82χρονος οδηγός εξετράπη της πορείας του όταν έσκασε το λάστιχο με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του ηλικιωμένου οδηγού, ενώ η 79χρονη συνοδηγός και σύζυγός του μεταφέρθηκε με το ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας όπου και νοσηλεύεται. Το τραγικό της υπόθεσης είναι ότι το ζευγάρι γυρνούσε από κηδεία.

Η Τροχαία διενεργεί προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος.

Θανατηφόρο τροχαίο στην Θάσο

Σήμερα (6-8-2017) τις πρώτες πρωινές ώρες, σε δημοτική οδό της Θάσου, δίκυκλη μοτοσικλέτα, που οδηγούσε 30χρονος ημεδαπός, εξετράπη της πορείας της και ανετράπη εντός του οδοστρώματος, ενώ ο οδηγός κατέπεσε σε πλαγιά, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του.

Ο 30χρονος μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Πρίνου Θάσου.

Προανάκριση για τα αίτια και τις συνθήκες του ατυχήματος διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Θάσου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Καβάλας.

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version