ΕΒΡΟΣ

Δωρεά σχολικού λεωφορείου απο το Ίδρυμα Ευγενίδου στο σχολείο ειδικής αγωγής Αλεξανδρούπολης (video)

Πραγματοποιήθηκε στην Αλεξανδρούπολη η επίσημη παράδοση του σχολικού λεωφορείου που δώρισε το ίδρυμα Ευγενίδου, στο Σχολείο Ειδικής Αγωγής.

Παρών και ο πρόεδρος του Ιδρύματος, Λεωνίδας Δημητριάδης Ευγενίδης ο οποίος έκανε λόγο για μια ξεχωριστή μέρα για το σχολείο στο οποίο όπως είπε γίνεται μια υπέροχη δουλειά και κυρίως για τα ίδια τα παιδιά για τα οποία όπως επεσήμανε πρέπει όλοι να είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι.

Μάλιστα, τα παιδιά και οι καθηγητές οργάνωσαν και μια μικρή γιορτή για να ευχαριστήσουν τους καλεσμένους τους, για την πολύ σημαντική αυτή προσφορά. Το σχολείο αριθμεί περίπου 50 μαθητές εξήγησε ο διευθυντής του ΕΕΕΚ Αθανάσιος Δημαράς, ενώ μερικοί εξ αυτών είναι καθηλωμένοι σε αμαξίδια, και μέχρι πρότινος έπρεπε να μεταφέρονται με τα χέρια προκειμένου να μπουν στο λεωφορείο.

Το πρόβλημα αυτό λύθηκε οριστικά με τη δωρεά του Ιδρύματος Ευγενίδου. Ο Διευθυντής του ειδικού γυμνασίου – λυκείου Δημήτρης Μαλκόπουλος εξέφρασε τις θερμές του ευχαριστίες στο Ίδρυμα για τη συνεισφορά, ενώ ευχαριστίες εξέφρασε και ο διευθυντής της Δ/νσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Στέργιος Αποστολακούδης.

Στην εκδήλωση βρέθηκε και ο Δήμαρχος της Αλεξανδρούπολης Ευάγγελος Λαμπάκης ο οποίος συνομίλησε με τα παιδιά και ευχαρίστησε θερμά το ίδρυμα για την προσφορά του.

 

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version