ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δυναμική παρουσία της Λήμνου στα Βαλκάνια | Στη Σόφια θα ταξιδέψουν τα τοπικά προιόντα

Συνεδρίαση πραγματοποίησε εχθές η ΑΜΚΕ Λήμνος Τουριστική προκειμένου να παρθούν αποφάσεις για τη συμμετοχή της Λήμνου σε διάφορες εκθέσεις που θα πραγματοποιηθούν μέσα στον Φεβρουάριο σε πόλεις των Βαλκανίων.

Μετά τη συνεδρίαση, το Διοικητικό Συμβούλιο αποφάσισε ότι η ΑΜΚΕ θα έχει συμμετοχή στη τουριστική έκθεση Holiday and Spa στη Σόφια της Βουλγαρίας από 15 έως 17 Φεβρουαρίου 2017.

Το περίπτερο της Λήμνου στην έκθεση είναι χορηγία του τουριστικού πρακτορείου Travel Spot, ενώ απεσταλμένοι της ΑΜΚΕ Λήμνος Τουριστική θα αναλάβουν την λειτουργία του περιπτέρου και την διενέργεια επαφών με τοπικούς παράγοντες του τουρισμού της Βουλγαρίας.

Αποφασίστηκε επίσης η αποστολή αντιπροσωπείας και υλικού στην τουριστική έκθεση της Σερβίας IFΤ, που θα πραγματοποιηθεί στο Βελιγράδι, από 23 έως 26 Φεβρουαρίου 2017 στο αντίστοιχο περίπτερο της Περιφέρειας Β. Αιγαίου.

Επειδή στην έκθεση της Βουλγαρίας θα χρειαστούν παραδοσιακά τοπικά προϊόντα του νησιού μας, παρακαλούνται όσοι παραγωγοί επιθυμούν να αποστείλουν τα δείγματά τους μέχρι τη Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2017 στα γραφεία της ΑΜΚΕ.

Επίσης οι φορείς και οι επαγγελματίες που επιθυμούν να έχουν παρουσία στη έκθεση να ενημερώσουν μέχρι το Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2017 στα τηλέφωνα: 694 64 64 619 και 694 60 63 323.

limnosfm100

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version