ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Δράμα | holisteRUN #45, αφήνουμε τον καναπέ για λίγο μόνο του!

Η χρονιά ξεκίνησε με πολύ διάθεση, νέους δρομείς και πολλά χαμόγελα στους παγωμένους δρόμους της πόλης. Κάτι που μας έκανε να χαρούμε ιδιαίτερα και μας έδωσε κίνητρο για ακόμη περισσότερα #holisteRUN! Σας ευχαριστούμε θερμά!!        

Για μια φορά ακόμη λοιπόν, τον Φεβρουάριο, παρά το κρύο, αφήνουμε τον καναπέ, το laptop και το smartphone για λίγο μόνα τους, φοράμε τα σουπερ αθλητικά παπούτσια μας (αυτά που δίνουν φτερά στα πόδια μας) και πηγαίνουμε να συναντήσουμε μερικούς ακόμη παλαβούς σαν και εμάς για να απολαύσουμε μια μαγική νυχτερινή διαδρομή στους δρόμους της πόλης μας!      

Η εκκίνηση όπως κάθε μήνα, στις 21:00 ακριβώς, αυτήν την φορά απο την Στοά Ντινάκη και τοκατάστημα GOLOSO το οποίο θα παραμείνει ανοιχτό μετά τον τερματισμό και θα φροντίσει για την αποκατάσταση όσων επιθυμούν! Φροντίστε τις παραγγελίες σας πριν την εκκίνηση!      

Τέλος, για σένα που θέλεις να ξεκινήσεις το τρέξιμο αλλά νομίζεις οτι είσαι αργός, θα σου προτείνουμε να ρίξεις μια ματιά στο άρθρο του Δημήτρη Τζεφαλή “Απο το περπάτημα στον υπέροχο κόσμο του τρεξίματος” και περιμένουμε να σε δούμε στην παρέα μας! Όσο αργα και αν νομίζεις οτι πηγαίνεις!

Να υπενθυμίσουμε οτι το #holisteRUN δεν είναι αγώνας ταχύτητας, δεν έχει έπαθλα και δεν κερδίζει τίποτε παραπάνω ο πρώτος απο τον τελευταίο. Τρέχουμε όλοι μαζί παρέα, απολαμβάνουμε την νυχτερινή διαδρομή στους δρόμους της πόλης και τερματίζουμε το αργότερο σε 1ώρα και 30λεπτά.

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version