ΔΡΑΜΑ

Δράμα – holisteRUN 47 | Για να ζήσεις το έθιμο του Πάσχα χωρίς τύψεις!

Το Πάσχα πλησιάζει και σίγουρα θα θέλεις να τιμήσεις το έθιμο χωρίς τύψεις. Η λύση είναι στα πόδια σου! Δοκίμασε μια απο τις διαδρομές του #holisteRUN και κάψε έξτρα θερμίδες! Θα σε κάνει να περιμένεις την Κυριακή του Πάσχα με περισσότερη λαχτάρα!

Βέβαια μέχρι τότε δεν θα μείνουμε με άδειο στομάχι! Το CoffeePlant, το οποίο φιλοξενεί το 47ο holisteRUN, διαθέτει τεράστια ποικιλία εδεσμάτων, νηστίσιμων και μη! Θα σας βοηθήσουν να κρατήσετε τον οργανισμό σας με πλήρη ενέργεια τις ημέρες της νηστίας αλλά θα βοήθησουν και στην αποκατάσταση σας μετά τον τερματισμό της διαδρομής που θα επιλέξετε!

Βέβαια όλα τα παραπάνω είναι καλά αλλά ορισμένες φορές το σώμα μας, μας δείχνει σημάδια που δεν πρέπει να αγνοούμε… Μήπως νιώθετε μια πρωτόγνωρη και ασυνήθιστη κόπωση, ατονία, νωθρότητα ή κεφαλαλγίες την ώρα της άσκησης; Αν έχετε ορισμένα απ’ αυτά τα συμπτώματα, ταυτόχρονα, ή και κάποια άλλα που θα αναφερθούν στη συνέχεια, τότε ίσως διανύετε σύνδρομο υπερπροπόνησης. Ίσως το άρθρο του Δημήτρη Τζεφαλή να μας βοηθήσει πριν είναι αργά.

dramini.gr

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version