ΔΡΑΜΑ

Δράμα | Προσπάθεια για εκτόνωση της έντασης στη διαμάχη παραγωγών – μικροπωλητών

Προσπάθεια να εκτονωθεί η ένταση μεταξύ μικροπωλητών της λαϊκής αγοράς και των παραγωγών, μετά τις διαδοχικές καταγγελίες που προηγήθηκαν και κατέληξαν σε υψηλά πρόστιμα, έγινε χθες σε σύσκεψη των εμπλεκομένων στο δημαρχείο της Δράμας, παρουσία εκπροσώπων από όλες τις δημοτικές παρατάξεις.

Το πρωί του Σαββάτου η ένταση μεταξύ των δύο επαγγελματικών κλάδων κλιμακώθηκε, αφού επιβλήθηκαν πρόστιμα 1000 ευρώ σε κάθε εκθέτη παραγωγό της σαββατιάτικης αγοράς. Η επιβολή των προστίμων έγινε από τη Δημοτική Αστυνομία και την ΕΛΑΣ μετά από καταγγελία που έγινε από τη διοίκηση του σωματείου μικροπωλητών της λαϊκής αγοράς και αφορούσε τη νομιμότητα της σαββατιάτικης αγοράς των παραγωγών. Οι μικροπωλητές βέβαια μια ημέρα πριν δεν μπόρεσαν να εκθέσουν τα προϊόντα τους λόγω μιας άλλης καταγγελίας που προηγήθηκε, η οποία όπως εκτιμούν οι ίδιοι προήλθε από τους παραγωγούς…

Οι δυο καταγγελίες και πολύ περισσότερο τα αποτελέσματά τους έχουν ηλεκτρίσει το κλίμα μεταξύ των δυο κλάδων, αλλά δείχνουν και ότι η αναγκαία συνύπαρξη μεταξύ τους δοκιμάζεται.

xronikadramas.gr

 

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version