ΔΡΑΜΑ
Δράμα | Πέμπτο γεύμα για τους ωφελούμενους της Μέριμνας για την Τρίτη ηλικία

Το πέμπτο κατά σειρά γεύμα αγάπης πραγματοποίησε η Ένωση Κυριών Δράμας χθες Τετάρτη 13 Ιουλίου 2016.
Το γεύμα υλοποιήθηκε στο πλαίσιο του προγράμματος «Μέριμνα για την Τρίτη Ηλικία». Το συγκεκριμένο πρόγραμμα εκτός από την παροχή διατακτικών στοχεύει στη εμψύχωση, ενδυνάμωση και κοινωνικοποίηση των ανθρώπων της τρίτης ηλικίας.
Η Ένωση Κυριών Δράμας από τον Σεπτέμβριο του 2014 ξεκίνησε την υλοποίηση του προγράμματος με τίτλο: «Μέριμνα για την Τρίτη Ηλικία». Πρόκειται για την παροχή διατακτικών, σε μηνιαία βάση, για την αγορά τροφίμων και προϊόντων πρώτης ανάγκης σε ηλικιωμένους, άνω των εξήντα ετών.
Από το πρόγραμμα αυτό ωφελούνται 74 οικογένειες και έχει διάρκεια 2 ετών.
Το κόστος του προγράμματος καλύπτεται εξολοκλήρου από το ΤΙΜΑ Κοινωφελές Ίδρυμα και το Κοινωφελές Ίδρυμα Ιωάννη Σ. Λάτση.