ΔΡΑΜΑ

Δράμα | Ομιλία για την Θράκη από τον πομάκο δημοσιογράφο Σεμπαϊδήν Καραχότζα

Εκδήλωση- ομιλία με θέμα «ΘΡΑΚΗ ΧΘΕΣ ΣΗΜΕΡΑ ΑΥΡΙΟ» οργανώνει σήμερα στην Δράμα η Λέσχη Καταδρομέων του νομού, υπό την αιγίδα της ΑΜ-Θ Περιφέρειας και του Δήμου Δράμας. Ομιλητές θα είναι ο επικεφαλής της περιφερειακής παράταξης ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΘΡΑΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ Τέρενς Κουίκ και ο Πομάκος δημοσιογράφος Σεμπαϊδήν Καραχότζα.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 19.00΄ στο αμφιθέατρο του Δημαρχιακού Μεγάρου. Ο Τέρενς Κουίκ  παραβρέθηκε σε ανάλογη εκδήλωση χθες στην Αλεξανδρούπολη στο πλαίσιο περιοδείας .που πραγματοποιεί στην περιοχή.

«Μέχρι τις εκλογές, οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ είμαστε υποχρεωμένοι να τρέχουμε σε όλη την Ελλάδα. Και αυτό το τετραήμερο θα περιοδεύω από την Ανατολική Μακεδονία – Θράκη που βρίσκονται στο μεταίχμιο της επιβίωσης, μέχρι την Ήπειρο που βρίσκεται ήδη στη σφαίρα της απαξίωσης».

Αυτή τη δήλωση έκανε, φτάνοντας στην Αλεξανδρούπολη, ο Εκπρόσωπος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Βουλευτής Επικρατείας τέρενς Κουίκ, τονίζοντας ««Η κατάσταση στη πατρίδα μας, έχει ξεπεράσει κάθε όριο στα χέρια μιας εφιαλτικής κυβερνητικής συμμαχίας. Της ΝΔ με το ΠΑΣΟΚ, το κόμμα που κουβαλάει τις πιο καραμπινάτες περιπτώσεις διαφθοράς στην σύγχρονη ελληνική πολιτική ιστορία.»

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version