ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Δράμα | Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το 2ο Prosotsani spring handball camp

Η καρδιά της ανάπτυξης του Χάντμπολ χτυπούσε με έντονους ρυθμούς στην Προσοτσάνη.

Με τη συμμετοχή 16 ομάδων ( η μία από Ρουμανία – PLOESTI σε αγόρια και κορίτσια ) και περισσότερων από 230 παιδιών ολοκληρώθηκε με επιτυχία στην Προσοτσάνη από τις 4 έως 7 Μαΐου 2016 το τουρνουά χειροσφαίρισης με την ονομασία 2ο Prosotsani spring handball camp” στις κατηγορίεςΠΑΜΠΑΙΔΩΝ Β και ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ Β.

 

 

Το τουρνουά διοργάνωσαν ο Δήμος Προσοτσάνης και ο Α. Ο. Προσοτσάνης για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά. Πραγματική γιορτή για το χάντμπολ το τετραήμερο 4-7 Μαΐου. Φανταστική ατμόσφαιρα στο κλειστό γυμναστήριο Προσοτσάνης με τα παιδιά να προσφέρουν όμορφο θέαμα και τους γονείς – θεατές να το απολαμβάνουν.

 

 

Το τουρνουά είχε φεστιβαλικό χαρακτήρα (χωρίς να λείπει ο ανταγωνισμός), δεν υπήρχε βαθμολογία με στόχο να παίξουν οι ομάδες όσο περισσότερα παιχνίδια γινόταν. Αυτό το κατάφεραν οι διοργανωτές με αποτέλεσμα σε 4 ημέρες να διεξαχθούν 50 παιχνίδια. Τα αποτελέσματα των παιχνιδιών καθώς και φωτογραφικό υλικό υπάρχουν στην ιστοσελίδα του Α. Ο. Προσοτσάνης aoprosotsanis.gr και του Δήμου Προσοτσάνης prosotsani.gr.

 

Για πρώτη φορά με φροντίδα του δήμου υπήρχε ζωντανή μετάδοση όλων των παιχνιδιών με livestreaming.

Μπορειτε να ξαναδειτε τα παιχνίδια στα παρακάτω λινκ

Τετάρτη 4 Μαΐου:

Πέμπτη 5 Μαΐου:

Παρασκευή 6 Μαΐου:

Σάββατο 7 Μαΐου:


 

Οι ομάδες που πήραν μέρος στο τουρνουά ήταν:  

ΠΑΜΠΑΙΔΕΣ

ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ
Α.Ο ΑΝΟΙΞΗ

Α.Ο. ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ

ΖΑΦΕΙΡΑΚΗΣ ΝΑΟΥΣΑΣ

ΙΕΚ ΞΥΝΗ – ΔΙΚΕΑΣ

ΚΟΡΩΠΙ

ΑΕΡΩΠΟΣ ΕΔΕΣΣΑΣ

ΔΡΑΜΑ 1986

PLOESTI ΡΟΥΜΑΝΙΑΣ

ΑΟ ΖΕΦΥΡΙΟΥ

Α.Ο ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ 1

ΑΚΡΙΤΕΣ ΝΕΥΡΟΚΟΠΙΟΥ

Α.Ο. ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ 2

ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ

ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ

PLOESTI ΡΟΥΜΑΝΙΑΣ

Την Παρασκευή το απόγευμα έγιναν οι απονομές των επάθλων. Όλες οι ομάδες πήραν τα ίδια έπαθλα (κύπελλο και αναμνηστικά διπλώματα ) και οι απονομές έγιναν με αλφαβητική σειρά. Τις απονομές έκαναν ο δήμαρχος Προσοτσάνης κ. Λύσσελης Άγγελος, ο πρόεδρος της ΔΗΚΕΠ κ Τσακμακίδης Κοσμάς οι δημοτικοί σύμβουλοι κ Βόσκου Ιορδάνα και ο κ Γαραμπέρας Παντελής και ο υπεύθυνος Άθλητικού Τομέα του Δήμου κ Ηλιάδης Μιχάλης.

Ευχαριστούμε τους διαιτητές του συνδέσμου Αν. Μακεδονίας –Θράκης Αποστολίδη Απόστολο, Σιορίκη Παντελη, Φωτακίδη Γιάννη, Κινατζίδη Χαράλαμπο, Δρανόβαλη Αιμίλο, Σαββίδη Χριστόφορο το νοσηλευτικό προσωπικό Ντιμπρίκη Σπυριδούλα, Κότιου Παναγιώτα, Τζωρτζίου Ανέστη, Στεργίου Μαρία τον συνεργάτη του δήμου κ Αργυρόπουλο Γιώργο για τη σημαντική βοήθεια τους στην ομαλή διεξαγωγή της διοργάνωσης.

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version