ΔΡΑΜΑ

Δράμα | Κοπή Βασιλόπιτας της Πατριωτικής Ένωσης – Πρόδρομος Εμφιετζόγλου

Ανακοινώθηκαν οι υποψήφιοι βουλευτές Ξάνθης, Δράμας, Καβάλας και Σερρών, με την παρουσία της πρώην βουλευτή και υποψήφια βουλευτή της Πατριωτικής Ένωσης, Σταυρούλα Ξουλίδου.

Η εκδήλωση έλαβε χώρα στα γραφεία της Πατριωτική Ένωσης Ηπείρου 7 στην Δράμα. Στην εκδήλωση, ο Συντονιστής Αν. Μακεδονίας και Σερρών Πέτρος Τσολιάς, υποδέχτηκε φίλους και στελέχη της Πατριωτικής Ένωσης που τίμησαν την εκδήλωση με την παρουσία τους. Η εκδήλωση ξεκίνησε με την  ανάγνωση της ευχής από τον ιερέα πάτερ Βασίλειο από το Ανθοχώρι Δράμας και την κοπή της βασιλόπιτας από τον κ. Τσολιά.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκε και η πρώην βουλευτής και υποψήφια  βουλευτής Σταυρούλα Ξουλίδου, ο Υποψήφιος Δήμαρχος Δράμας, Κοσμάς Καλαϊδόπουλος και ο Υποστράτηγος Στέλιος Μελισσινός. Στο χαιρετισμό της η κ. Ξουλίδου υπογράμμισε την προσωπική σχέση που τους  συνδέει με τον κ. Τσολιά σημειώνοντας πως  «η φιλία με τον κ. Τσολιά κρατά πολλά χρόνια» ενώ παράλληλα ανέφερε, πως, «Για αυτό και έκανα και τόσα χιλιόμετρα για να βρεθώ σήμερα στην Δράμα δίπλα του» τόνισε η κ. Ξουλίδου».

«Ήρθα σήμερα εδώ  για να στηρίξω δυναμικούς  πολιτικούς στη μάχη για να πάρει η «Πατριωτική Ένωση» την μια από τής τρείς έδρες στην Δράμα» ανέφερε από την πλευρά του ο κ. Καλαϊδόπουλος. Ενώ κ.  Στέλιος Μελισσινός μίλησε για τον στρατιώτη Τσολιά Πέτρο και θυμήθηκε ότι τον είχε και οδηγό του.

Τηλεφωνικά ο Πρόεδρος της Πατριωτικής Ένωσης  Πρόδρομος Εμφιετζόγλου, ευχήθηκε στον κόσμο που κατέκλυσε τα γραφεία και τους ζήτησε να τον εμπιστευτούν με την ψήφο τους στις εκλογές που θα γίνουν σύντομα. Παράλληλα, ανακοινώθηκαν και οι υποψήφιοι βουλευτές Δράμας, Καβάλας, Σερρών και Ξάνθη ενώ στην συνέχεια απηύθυναν χαιρετισμό.

Ο Πέτρος Τσολιάς, ο οποίος θα είναι υποψήφιος βουλευτής στον Ν.Δράμας, αναφέρθηκε στο έργο του Προέδρου Πρόδρομου Εμφιετζογλου όπως και στο πρόγραμμα του κόμματος. Την εκδήλωση έκλεισε με την ομιλία του ο Πρόεδρος της Πατριωτικής Ένωσης του Δήμου Δοξάτου Γεώργιος Κοτσαγιώργης, ο όποιος ανέφερε πως «δεν πρέπει να ξεχνάμε την ιστορία της Δράμας, του μαρτυρικού Δοξάτου και Προσοτσάνης. Αν θέλουμε αυτή η χώρα να συνεχίσει να κατοικείτε από Έλληνες στις επερχόμενες εκλογές, οι πολίτες πρέπει να δώσουν την ψήφο τους στην Πατριωτική Ένωση». Η εκδήλωση έκλεισε με τις δυο τυχερές κυρίες της χρονιάς που κέρδισαν το φλουρί και έλαβαν αντίστοιχο χρηματικό ποσό από το πρόεδρο του κόμματος «Πατριωτική Ένωση» Πρόδρομος Εμφιετζόγλου.

 

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version