ΔΡΑΜΑ

Δράμα | Επίσκεψη Ένωσης Αξιωματικών Αστυνομίας

Ο Αντιπεριφερειάρχης Δράμας, κ. Αργύρης Πατακάκης υποδέχθηκε την Τρίτη 19 Ιανουαρίου 2016, το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Αξιωματικών της Ελληνικής Αστυνομίας. Στην συνάντηση ήταν παρόντες οι κ. Αναστάσιος Δραγουδάκης. Πρόεδρος της Ένωσης Αξιωματικών της Ελληνικής Αστυνομίας ΑΜΘ & Αντιπρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αξιωματικών Αστυνομίας, κ. Περικλής Γκουλιαμάς, Α΄ Αντιπρόεδρος της Ε.Α, , κ. Βασίλειος Στογιαννίδης, Β΄ Αντιπρόεδρος της Ε.Α., κ. Άγγελος Παπαθεμελής, Γενικός Γραμματέας της Ε.Α., κ. Πέτρος Δεμερτζίδης, Αναπληρωτής Γενικός Γραμματέας της Ε.Α., κα. Κλεονίκη Σαντόλη, Μέλος της Γραμματείας Γυναικών της Ε.Α.και ο κ. Πέτρος Ντεληγιάννης, Μέλος της Γραμματείας Ανθυπαστυνόμων της Ε.Α.
Στη συνάντηση συζητήθηκαν τα προβλήματα με τα οποία έρχονται αντιμέτωποι καθημερινά οι άνθρωποι της Ελληνικής Αστυνομίας, καθώς και θέματα υποδομών.
Ο Πρόεδρος της Ένωσης Αξιωματικών κ. Δραγουδάκης, επισήμανε την ιδιαίτερη συμβολή της Περιφερειακής Ενότητας Δράμας στο θέμα της στέγασης και τη μεταφορά της Αστυνομίας σε δημόσιο κτίριο. Επίσης τόνισε πως η τοπική αυτοδιοίκηση μέσα από το πρόσωπο του Αντιπεριφερειάρχη Δράμας, στέκετε δίπλα στα καθημερινά προβλήματα των Αστυνομικών και κατά συνέπεια σε ζητήματα ασφάλειας των πολιτών.
Ο Αντιπεριφερειάρχης από πλευράς του δήλωσε “Είναι ανάγκη η πολιτεία να σταθεί στο πλευρό των ανθρώπων που καθημερινά βρίσκονται εκτεθειμένοι μέσα σε ένα αβέβαιο περιβάλλον και δύσκολες συνθήκες εργασίας. Αξίζει να σημειωθεί ότι με την βοήθεια της Π.Ε. λύθηκε ένα πρόβλημα πολλών ετών που αφορούσε τη στέγαση της ΕΛ.ΑΣ. Όπως σημαντική ήταν και η συνεισφορά των υπαλλήλων της Περιφερειακής Ενότητας Δράμας, οι όποιοι προέβησαν στη σύνταξη όλων των απαραίτητων μελετών προκειμένου να εξοικονομηθούν χρήματα και διευκολύνοντας έτσι την τελική δημοπράτηση του έργου”.

Από το Γραφείο Τύπου
της Περιφερειακής Ενότητας Δράμας

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version