ΔΡΑΜΑ

Δράμα | Εγκαίνια του Δικηγορικού Γραφείου “Πράξη Δικαίου” (video)

Παρουσία πλήθους κόσμου πραγματοποιήθηκαν το απόγευμα της Παρασκευής τα εγκαίνια του δικηγορικού γραφείου «ΠΡΑΞΗ ΔΙΚΑΙΟΥ» στην Δράμα . Συνάδελφοι, συγγενείς και φίλοι, εκπρόσωποι του πολιτικού και αυτοδιοικητικού κόσμου της πόλης , έδωσαν το παρόν στα εγκαίνια που σηματοδοτούν το ξεκίνημα μιας πολυμελούς ομάδας αποτελούμενη από έγκριτους δικηγόρους έτοιμους να ριχτούν στη μάχιμη της δικηγορίας, λογίστριας και τοπογράφου- μηχανικού, ώστε να παρέχουν ταυτόχρονα και άμεσα, Δικηγορικές υπηρεσίες και υπηρεσίες Διαμεσολάβησης, υπηρεσίες Δικαστικού Επιμελητή, Λογιστή και Μηχανικού.

Τα εγκαίνια του δικηγορικού γραφείου «ΠΡΑΞΗ ΔΙΚΑΙΟΥ» τέλεσε ο Μητροπολίτης Δράμας Παύλος . Στα εγκαίνιά μεταξύ άλλων έδωσαν το παρόν , ο Αντιπεριφερειάρχης Δράμας Α. Πατακάκης, ο Βουλευτής Δράμας του Σύριζα κ. Καραγιαννίδης, ο βουλευτής Δράμας της ΝΔ κ. Κυριαζίδης. Όλοι τους ευχήθηκαν επαγγελματική επιτυχία και κάθε ευτυχία στους νέους αυτούς ανθρώπους.

Ο Δικηγόρος και διαπιστευμένος διαμεσολαβητής Χρήστος Παπαθεοδώρου δήλωσε, στη σημερινή εποχή που οι προκλήσεις και οι απαιτήσεις της ελεύθερης αγοράς αυξάνονται διαρκώς, επιλέξαμε να αθροίσουμε δυνάμεις και να πολλαπλασιάσουμε συνέργειες.

 

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version