ΔΡΑΜΑ

Δράμα | Δράση με τίτλο “Ικανότητες στο Εμπόριο” στην αίθουσα του Επιμελητήριο

Μέσα από το πρόγραμμα «Ολοκληρωμένο Σχέδιο Αστικής Αναγέννησης» του Δήμου Δράμας, το επιμελητήριο προγραμμάτισε δράση με τίτλο “Ικανότητες στο Εμπόριο» που σαν κύριο στόχο έχει να ενισχύσει τις επιχειρηματικές ικανότητες των εμπόρων της περιοχής.

Με την συμμετοχή του εμπορικού συλλόγου στο πρόγραμμα σήμερα Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου θα γίνει η εναρκτήρια εκδήλωση της προσπάθειας για την οργάνωση και υλοποίηση του προγράμματος.

Το πρόγραμμα έχει σαν κύριο στόχο έχει να ενισχύσει τις επιχειρηματικές ικανότητες των εμπόρων της περιοχής με την ενημέρωση πάνω σε σύγχρονα θέματα εμπορικής δράσης όπως έχουν αναπτυχθεί με την έντονη διεθνοποιημένη δραστηριότητα των τελευταίων χρόνων.

Η δράση θα υλοποιηθεί με τρία εξειδικευμένα σεμινάρια αλλά και με προσωπική υποστήριξη προς την επιχείρησή σας σε ατομική βάση σε θέματα επιχορηγήσεων, μάρκετινγκ, σύγχρονες πωλήσεις, τις ραγδαίες αλλαγές στο χώρο του εμπορίου και πως μπορούμε να προλάβουμε τις εξελίξεις, καθώς και άλλα θέματα.

Tα τρία εξειδικευμένα σεμινάρια θα πραγματοποιηθούν ως εξής:
α) Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου 2014
Οι Ραγδαίες εξελίξεις στον χώρο του Εμπορίου και πως μπορούμε να αντιμετωπίσουμε τις μεγάλες αλλαγές
β) Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2014
Στο κέντρο ο πελάτης: Σύγχρονες τακτικές μάρκετινγκ και πωλήσεων
γ) Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου 2014
Πράσινο Εμπόριο και πως οι Επιχειρήσεις μπορούν αν εξοικονομήσουν ενέργεια

Η συνάντηση θα γίνει στο Επιμελητήριο Δράμας στην αίθουσα του Διοικητικού Συμβουλίου στις 7 το απόγευμα και αφορά σε όλους τους εμπόρους.

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version