ΔΡΑΜΑ

Δράμα | Δράση Ενημέρωσης κατά των ναρκωτικών από ΚΕΘΕΑ

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 23 Ιουνίου στην Πλατεία «Ελευθερίας» δράση ενημέρωσης κατά των ναρκωτικών που διοργάνωσε το τμήμα Κοινωνικής Πολιτικής και Πολιτικών Ισότητας των Φύλων του Δήμου Δράμας, σε συνεργασία με το ΚΕΘΕΑ ΚΙΒΩΤΟΣ Καβάλας, με κεντρικό σύνθημα «Χωρίς εσένα αποκλείεται».

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στo πλαίσιo των «Ελευθερίων», με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών, η οποία είναι καθιερωμένη να γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 26 Ιουνίου.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης συμπολίτες μας αλλά και μέλη της ομάδας γυναικών από το Τμήμα Φροντίδας Οικογένειας του Νομικού Προσώπου Δήμου Δράμας, είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τις εξαρτησιογόνες ουσίες, καθώς επίσης και για τα προγράμματα που παρέχει το ΚΕΘΕΑ πανελλαδικά και κυρίως στην Καβάλα.

Σημαντική ήταν η αφήγηση προσωπικής εμπειρίας ενός οφελούμενου της Ανοιχτής Θεραπευτικής Κοινότητας του ΚΕΘΕΑ ΚΙΒΩΤΟΣ Καβάλας, ο οποίος βρίσκεται στο στάδιο της απεξάρτησης, δίνοντας έτσι ένα αισιόδοξο και ελπιδοφόρο μήνυμα για την έξοδο από τον κύκλο της εξάρτησης.

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής και Πολιτικών Ισότητας των Φύλων του Δήμου Δράμας, κύριος Μωυσιάδης Αριστείδης.

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version