ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Δράμα | Διασυλλογικοί Αγώνες στίβου 18-19 Ιουλίου

Διεξάγονται στην Δράμα το Σαββατοκύριακο 18 και 19 Ιουλίου οι Διασυλλογικοί Αγώνες Ανδρών και Γυναικών.

Οι αγώνες θα διεξαχθούν σύμφωνα με τους όρους της Προκήρυξη που κατάρτισε η Ομοσπονδία και η οποία είναι προσαρμοσμένη στο εγκεκριμένο από την ΓΓΑ Υγειονομικό Πρωτόκολλο.

Η ημερομηνία διεξαγωγής των αγώνων είναι δυνατόν να τροποποιηθεί σε έναν εκ των 20 ομίλων, λόγω ειδικών τοπικών αγωνιστικών συνθηκών, με την απαραίτητη προϋπόθεση ότι η καταλυτική ημερομηνία διεξαγωγής τους θα είναι μέχρι 19 Ιουλίου.

Στην Καβάλα και την Αλεξανδρούππολη οι αγώνες θα γίνους στις 4 Ιούίου.

Για να μειωθούν οι μετακινήσεις και τα έξοδα μετακίνησης των σωματείων, οι αθλητές – αθλήτριες που διαμένουν σε διαφορετική πόλη από την έδρα του σωματείου τους θα μπορούν, εάν το επιθυμούν, να συμμετέχουν στον πλησιέστερο όμιλο με τον αποδεδειγμένο τόπο διαμονής τους και μετά από αίτημα του σωματείου τους προς το Σ.Ε.Γ.Α.Σ. Σε κάθε περίπτωση οι αθλητές – αθλήτριες δηλώνουν συμμετοχή και αγωνίζονται σε έναν μόνο όμιλο.

Τα σωματεία έχουν δικαίωμα να συμμετέχουν, με απεριόριστο αριθμό αθλητών – τριών σε κάθε αγώνισμα και με μία ομάδα σε κάθε σκυταλοδρομία ενώ δικαίωμα συμμετοχής έχουν οι αθλητές και οι αθλήτριες που είναι εγγεγραμμένοι, σύμφωνα με όσα ορίζονται στην τελευταία υπουργική απόφαση «περί εγγραφής αθλητών», σε σωματεία – μέλη της διοργανώτριας Ε.Α.Σ.

dramini

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version