ΔΡΑΜΑ

Δράμα | Διανομή προϊόντων στους 132 δικαιούχους του προγράμματος ΤΕΒΑ

Η Ένωση Κυριών Δράμας ενημερώνει τους 132 ωφελούμενους του προγράμματος ΤΕΒΑ ότι την Δευτέρα 18 Ιουλίου 2016 στις 10.30 το πρωί θα διανείμει είδη.

Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να βρίσκονται έγκαιρα στα γραφεία (Βενιζέλου 114), προκειμένου να παραλάβουν τα προϊόντα τους.  Οι ωφελούμενοι θα πρέπει να έχουν μαζί τους την εγκεκριμένη αίτηση και την ταυτότητα τους. Εάν για σοβαρούς λόγους δεν μπορεί να παραλάβει ο ωφελούμενος, μπορεί να παραλάβει μέλος της οικογένειας  με την αίτηση και το ΑΜΚΑ του. Σε διαφορετική περίπτωση (άλλο συγγενικό ή φιλικό πρόσωπο)  απαιτείται εξουσιοδότηση με το γνήσιο της υπογραφής του ωφελούμενου.

 Παρακαλούμε οι ωφελούμενοι για την διευκόλυνση τους να διαθέτουν μέσο μεταφοράς (π.χ. τροχήλατο καροτσάκι και σακούλες).  

Η Ένωση Κυριών Δράμας συμμετέχει στην Κοινωνική Σύμπραξη Αλληλεγγύη στην Περιφερειακή Ενότητα Δράμας και με επικεφαλής εταίρο τον Δήμο Δράμας στο πλαίσιο υλοποίησης του Επιχειρησιακού Προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Άπορους (ΤΕΒΑ/FEAD) για την Προγραμματική Περίοδο 2014-2020»

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version