ΔΡΑΜΑ

Δράμα | «Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η ιατρική ημερίδα από τον κ. Θεόδωρο Ζάνο και τον κ. Ανδρέα Ξάνθη»

Κατάμεστη ήταν η αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Δήμου Δράμας, στην χθεσινή ομιλία Δευτέρα 21 Αυγούστου 2017 από τους καταξιωμένους ομιλητές  κ. Θεόδωρο Ζάνο (Επίκουρο Καθηγητή του Ινστιτούτο Ιατρικών Ερευνών Feinstein, Ιατρική Σχολή Πανεπιστημίου Hofstra, NY) και τον κ. Ανδρέα Ξάνθη (Διδάκτωρ Α.Π.Θ., Επιμελητής Α΄ Παθολογικής ΓΝ Δράμας, Μετεκπαιδευθείς στα Αγγειακά Εγκεφαλικά Επεισόδια-Ιατρική Δ.Π.Θ., Μέλος ΔΣ Εταιρείας Αγγειακών Εγκεφαλικών Νόσων).

Ο κ. Θεόδωρος Ζάνος ανέπτυξε ομιλία με θέμα την Βιοηλεκτροινική Ιατρική, την διάγνωση και θεραπεία ασθενειών αποκρυπτογραφώντας το νευρικό σύστημα με τη βοήθεια της τεχνολογίας, ενώ ο κ. Ανδρέας Ξάνθης ανέπτυξε ομιλία με θέμα τις εφαρμογές της σύγχρονης τεχνολογίας στην θεραπεία εγκεφαλικού επεισοδίου.

Έπειτα από τις ομιλίες το κοινό εξέφρασε τις απορίες του στους δύο ομιλητές, ενώ συνδιοργανωτές της επιστημονικής ημερίδας ήταν η Ένωση Κυριών Δράμας, ο Ιατρικός Σύλλογος Δράμας, το Περιφερειακό Τμήμα του Ερυθρού Σταυρού και το Δίκτυο Κοινωνικής Αλληλεγγύης.

Με την παρουσία τους τίμησαν την εκδήλωση ο Αντιπεριφερειάρχης Δράμας κ. Αργύρης Πατακάκης, ο Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης κ. Χρήστος Λιθηρόπουλος, ο Αντιδήμαρχος κ. Άγγελος Σολάκης, ο Πρόεδρος Πολιτιστικού Οργανισμού κ. Ανέστης Τερζής, ο Διοικητής του Πυροσβεστικού Τμήματος κ. Κων/νος Δαδούδης και ο Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Καβάλας Κροκίδης Ξενοφών.

Για το Δ.Σ. της Ένωσης Κυριών Δράμας

Η Πρόεδρος

Αλίκη Τσιαμούρα

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version