Quantcast
Connect with us

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Διπλή διάκριση κορυφής στην Ευρώπη για την Διαμαντής Μασούτης Α.Ε.!

Πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 27 Μαΐου στην Αθήνα, η 8η τελετή απονομής των EuropeanBusinessAwards.

Η Διαμαντής Μασούτης Α.Ε. διαγωνίστηκε στην κατηγορία Τhe Infosys Business of the Year Award/Bραβείο Eπιχείρησης της Xρονιάς (κ.ε. €150m+), κατέκτησε για δεύτερη χρονιά μια θέση ανάμεσα στις 10 κορυφαίες εταιρείες της Ευρώπης και έλαβε τη διάκριση εξαιρετικής επιχειρηματικής απόδοσης «Ruban d’ Honneur»

Έλαβε, επίσης, και την ιδιαίτερα τιμητική διάκριση «TheChairmansSelectionAward» κάτιπου σημαίνει ότι ο πρόεδρος EuropeanBusinessAwards την επέλεξε ανάμεσα σε όλες τις εταιρείες και την επιβράβευσε για την υψηλή επίδοσή της σε ένα πάρα πολύ ανταγωνιστικό και δύσκολο κλάδο στην Ευρώπη και μάλιστα σε μια από τις πιο δυσμενείς οικονομίες, όπως αυτή της Ελλάδας.

Στο φετινό διαγωνισμό συμμετείχαν περίπου 17.000 εταιρείες από 30 χώρες, ξεπερνώντας κατά πολύ τον αριθμό των περσινών συμμετοχών και αυξάνοντας τον ανταγωνισμό σημαντικά.  Στην τελετή απονομής ανακοινώθηκαν οι νικητές για κάθε μία από τις 10 επίσημες κατηγορίες των βραβείων. Από τις 46 ελληνικές εταιρείες οι οποίες είχαν διακριθεί στην πρώτη φάση του διαγωνισμού ως NationalChampions, οι 10 αναδείχθηκαν ως φιναλίστ και κατατάχθηκαν ανάμεσα στις 10 καλύτερες εταιρείες της Ευρώπης στην κατηγορία στην οποία διαγωνίστηκαν, κατακτώντας τον τιμητικό τίτλο Ruband’ Honneur. Μία από αυτές είναι η Διαμαντής Μασούτης Α.Ε.

Ο Πρόεδρος της Διαμαντής Μασούτης Α.Ε. κ. Ιωάννης Μασούτης εξέφρασε τη χαρά και την ικανοποίησή του λέγοντας: «Για δεύτερη χρονιά είμαστε ανάμεσα στους πρώτους της Ευρώπης και μάλιστα με δύο κορυφαίες διακρίσεις. Είναι πολύ σημαντικό να ξεχωρίζεις στα πλαίσια ενός ευρωπαϊκού θεσμού με μεγάλο κύρος. Χαιρόμαστε που η πορεία και η αξία της Διαμαντής Μασούτης Α.Ε. αναγνωρίζεται πανελλαδικά και πανευρωπαϊκά. Είμαστε περήφανοι για αυτό που δημιουργήσαμε και συνεχίζουμε δυναμικά»

Με τη διάκριση αυτή η Διαμαντής Μασούτης Α.Ε. αποδεικνύει για μια ακόμη φορά τη δυναμική παρουσία της στην ελληνική αγορά και ξεχωρίζει σε πανευρωπαϊκό επίπεδο για τα εξαιρετικά οικονομικά αποτελέσματα, τη δυναμική ανάπτυξη, τις καινοτόμες στρατηγικές και την επιχειρηματική ηθική της.

Στην τελετή απονομής παρευρέθηκαν CEO σημαντικών ευρωπαϊκών και ελληνικών εταιρειών και ο Υπουργός Ανάπτυξης Κύριος Κωστής Χατζηδάκης, ο οποίος εκπροσώπησε τον Πρωθυπουργό της Ελλάδας, ενώ υπήρξε ευρεία κάλυψη τόσο από διεθνή όσο και από εγχώρια ΜΜΕ.

Στην εκδήλωση την Διαμαντής Μασούτης Α.Ε. εκπροσώπησαν οι:

Απόστολος Φυλακτός, Διευθυντής Marketing

Ιωάννης Συμεωνίδης, Διευθυντής Πωλήσεων

Θωμάς Χρήστου, Διευθυντής Ανθρωπίνων πόρων

Βαλασία Πανικίδου, Οικονομικός Αναλυτής

Αντώνης Δασκαλάκης, Τεχνικός Διευθυντής IT

Click to comment

Απάντηση

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αυξημένη η πληρότητα στις ξενοδοχειακές μονάδες της Περιφέρειας ΑΜ-Θ την περίοδο του Πάσχα

Ως ένα μέτριο χειμώνα χαρακτηρίζει ο πρόεδρος των ξενοδόχων της Δράμας, κ. Αγγελος Καλλίας, των χειμώνα του 2023-2024 για την περιοχή με την δίκη τους σεζόν που είναι ο χειμώνας να έχει φτάσει στο τέλος του.

Ενω οι επαγγελαμτίες είναι αισιόδοξοι για το επόμενο χρονικό διάστημα καθώς αναμένται να υπάρξει κίνητικότητα στην περιοχή κατα την περίοδο του Πάσχα αλλα και της Δρμοινογνωσίας.

Αισιόδοξοι ωστόσο είναι και οι επαγγλαμτίες των ξενοδοχειακών μονάδων της Θράκης καθώς και εκεί αναμένεται αύξηση της πληρότητας κατα την περιόδο του Πάσχα.

Continue Reading

ΚΑΒΑΛΑ

Δειτέ ζωντανά στο Enachannel | Η ακολουθία του Νυμφίου απο τον Ιερο Ναό Προφήτη Ηλία

Δείτε καθημερινά από το ENACHANNEL σε απευθείας μετάδοση, τις ακολουθίες τις Μ. Εβδομάδας.

Μ. Δευτέρα στις 19:30, σε ζωντανή μετάδοση η ακολουθία του Νυμφίου απο τον Ιερό Ναό Προφήτη Ηλία Καβάλας.

Δείτε ζωντάνα εδώ:

Continue Reading

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τέλος τα προβλήματα με την αρχαιλογία – Συνεχίζονται τα έργα στον Άγιο Νικόλαο

Προβλήματα με την αρχαιολογία ήθελαν την περασμένη εβδομάδα καθυστέρηση στα έργα που διενεργούνται στα στενά του Αγίου Νικολαου με την παράταση τους για μετά το Πάσχα.

Ωστόσο η έγκριση παρθηκε σύντομα με τα έργα να μπαίνουν και πάλι σε ρυθμό, ενώ ήδη πολλά κομμάτια έχουν ολοκληρωθεί μένοντας το μπάζωμα και οι τελικές λεπτομέρειες.

Στο μεταξύ εκτελούνται εργασίες από τη ΔΕΥΑ  Καβάλας σε λίγα μόνο ακόμη σημεία ενώ αισιοδοξία υπάρχει από τους αρμόδιους φορείς για την λήξη των έργων το συντομότερο δυνατό

Continue Reading
Green logo ENA Club with text ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ

Κατοικία

a house with a green roof and road signs left and right
blue circle with steel construction
arrows as a circle symbol of recycling
paint cans
letters AG as logo
gear and tool as logo pavlidis
timetable

newsletter



Καιρος

Πρωτοσέλιδα

Χρήσιμα

Δρομολόγια Πλοίων από και προς Καβάλα

Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΚΑΒΑΛΑΣ

espa logo

espa_logo_en