ΕΠΙΚΑΙΡΑ

Διογκώνονται οι αντιδράσεις στον ΣΥΡΙΖΑ για την επιλογή Παναρίτη

Διογκώνονται οι αντιδράσεις στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ για την επιλογή της Έλενας Παναρίτη στη θέση της εκπροσώπου της Ελλάδας στο ΔΝΤ. 

Περισσότεροι από 24 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ έχουν μέχρι στιγμής υπογράψει κείμενο κατά της επιλογής Παναρίτη και η συλλογή υπογραφών συνεχίζεται, την ώρα που υψηλόβαθμα στελέχη του κόμματος και της κυβέρνησης, έχουν αντιδράσει έντονα.

«Το θέμα Παναρίτη παραμένει εκ των πραγμάτων ανοιχτό και θα εξεταστεί με τους κανόνες που προβλέπονται μετά την υπογραφή, την ψήφιση και την διαδικασία υλοποίησης της συμφωνίας» δήλωσε σήμερα ο ευρωβουλευτής Δημήτρης Παπαδημούλης, ο οποίος χθες είχε ζητήσει από τον πρωθυπουργό να επανεξετάσει τον διορισμό της.

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ο βουλευτής Στάθης Λεουτσάκος τόνισε ότι «πρόκειται για μια άστοχη κίνηση του κ. Βαρουφάκη, ο οποίος είναι συνεργαζόμενος με τον ΣΥΡΙΖΑ και δεν είναι μέλος του κόμματος».

Εν τω μεταξύ διαψεύδει η κυρία Παναρίτη τις σοβαρές αιχμές που φέρεται να άφησε, σύμφωνα με την ιστοσελιδα usay.gr, εναντίον των επικριτών της. Με σχετική ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο twitter αναφέρει: «Δεν έχω κάνει δηλώσεις και μιλάω μόνο όταν πρέπει».

Απαντώντας στις φήμες που τον ήθελαν να παραιτείται, εξαιτίας της επιλογής Παναρίτη, ο υπουργός Οικονομικών, Γιάνης Βαρουφάκης, ανήρτησε μήνυμα στο twitter στο οποίο χαρακτηρίζει χονδροειδώς πρόωρες τις φήμες για επικείμενη παραίτησή του «για πολλοστή φορά» όπως επισημαίνει.

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version