ΑΘΛΗΤΙΚΑ

“Διευκρινήσεις για όλους αυτούς που ψήφισαν να παίξει ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στο NBA All Star Game”

Του Σωτήρη Χιωτάκη  «Από την προσωπική σελίδα στο Facebook»

Τώρα που τέλειωσε η ψηφοφορία και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο θα παίξει στο NBA All Star Game, να διευκρινίσουμε για όλους όσοι ψηφίσατε τα εξής;

-Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι επαγγελματίας μπασκετμπολίστας, δηλαδή παίζει μπάσκετ.
-Το μπάσκετ είναι εκείνο το άθλημα με την βαριά πορτοκαλί μπάλα-όχι τη μεντεσίν που κάνουν ασκήσεις τα παιδιά στο σχολείο-αλλά την άλλη που πέντε πάικτες από κάθε ομάδα προσπαθούν να την βάλουν στο καλάθι.
-Το ΝΒΑ είναι το αμερικανικό πρωτάθλημα μπάσκετ.
-Το NBA All Star Game είναι το παιχνίδι που γίνεται ανάμεσα στους καλύτερους κατά τεκμήριο μπασκετμπολίστες και οι δύο ομάδες είναι χωρισμένες σε Ανατολή και Δύση (πως θα λέγαμε Ωρωπός και Περιστέρι, κάπως έτσι…)
-Τους πρώτους πέντε τους ψηφίζει το κοινό και τους άλλους επτά σε κάθε ομάδα τους επιλέγουν οι προπονητές Συνολικά, κάθε ομάδα έχει 12 παίκτες, απλώς ξεκινούν οι πέντε και στην πορεία χρησιμοποιούνται συνήθως όλοι από τους προπονητές.
-Άρα ακόμη κι αν δεν ψηφίζατε όλοι όσοι δεν είχατε ιδέα για το τί ψηφίζατε, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο το πιθανότερο να έπαιζε στο NBA All Star Game διότι κάνει καταπληκτική χρονιά με την ομάδα του (Milwaukee Bucks λέγοντα, αλλά καταλαβαίνω ότι είναι δύσκολο να το μάθετε κι ακόμη πιο δύσκολο να το θυμάστε) και είναι βέβαιο ότι οι προπονητές θα τον επέλεγαν.
-Συνεπώς τού χρόνου, δεν χρειάζεται να ψηφίσετε, εφόσον ο Γιάννης εξακολουθήσει να πηγαίνει καλά, ενώ αν δεν πηγαίνει καλά, δεν έχετε λόγο να τον ψηφίσετε.

Για κλείσιμο: έχω δει αναρτήσεις για το NBA Vote από ανθρώπους που δεν έχουν περάσει ούτε έξω από γήπεδο μπάσκετ και που όταν μεταδίδεται κάποιο ματς μπαίνουν στο YouTube να δουν σε επανάληψη κανένα πρωινάδικο. Αλλά Ελληνάρες, Ελληνάρες, δεν σηκώνουμε κουβέντα!!!

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version