ΑΓΡΟΤΙΚΑ

Διαψεύδει ο Καραγιουσούφ τα περί προπηλακισμού από αγρότες

«Πρόκειται για κουτσομπολιό»

Όντως συχνάζω στη συγκεκριμένη ταβέρνα αλλά ποτέ δεν έγινε κάτι τέτοιο καθώς τις προηγούμενες ημέρες ήμουν στην Αθήνα, λέει ο ίδιος ο οποίος κάνει λόγο για σενάρια που κυκλοφορούν από «αρρωστημένα μυαλά»

Την είδηση που αποκάλυψε νωρίτερα η ΦΩΝΗ και η οποία προκάλεσε ντόρο, σχετική με σοβαρό επεισόδιο μεταξύ αγροτών και του βουλευτή Ροδόπης του ΣΥΡΙΖΑ, Αϊχάν Καραγιουσούφ, σε ταβέρνα στο Ανθοχώρι Ροδόπης έσπευσε να διαψεύδει ο ίδιος μέσω επικοινωνίας που είχε με την εφημερίδα.

Ο κ. Καραγιουσούφ επαλήθευσε ότι όντως επισκέπτεται συχνά τη συγκεκριμένη ταβέρνα, όμως χαρακτήρισε ως ψευδή την είδηση, την οποία άκουσε και ο ίδιος να κυκλοφορεί τονίζοντας ότι πρόκειται περί «κουτσομπολιού» που κυκλοφορεί από «αρρωστημένα μυαλά». Μάλιστα, όπως ο ίδιος μας είπε τις προηγούμενες ημέρες βρισκόταν στην Αθήνα και όχι στη Ροδόπη, κάτι το οποίο εξάλλου γράψαμε κι εμείς στο αρχικό μας δημοσίευμα.

Να σημειώσουμε ότι η είδηση μεταφέρθηκε και επιβεβαιώθηκε στη ΦΩΝΗ από τρεις διαφορετικές μεταξύ τους πηγές. Συγκεκριμένα, μας μεταφέρθηκε από παράγοντα πολιτικού γραφείου της περιοχής, από δημοσιογράφο που ασχολείται με το μειονοτικό ρεπορτάζ και τέλος, από τους ίδιους τους αγρότες στο «αρχηγείο» που έχουν στήσει στο μπλόκο της Παραδημής. Αυτή η διαφορετική προέλευση της είδησης από πολλαπλές ανεξάρτητες μεταξύ τους πηγές, όπως καταλαβαίνει εύλογα ο καθένας, μας έφερε και στην θέση ώστε να μην μπορούμε να την αγνοήσουμε.

Προσωπικά, θέλουμε να πιστεύουμε ότι η αληθινή εκδοχή είναι αυτή του κ. Καραγιουσούφ και ελπίζουμε το περιστατικό αυτό όντως να μη συνέβη ποτέ. Ειδάλλως, θα πρόκειται για μια θλιβερή εξέλιξη στην πολιτική και δημοκρατική ζωή του τόπου αυτού. Εμείς από την πλευρά μας οφείλαμε να μεταφέρουμε κάτι το οποίο κυκλοφορεί ευρέως στην περιοχή, όπως φυσικά οφείλαμε να μεταφέρουμε και την διάψευση του βουλευτή Ροδόπης. Ως εκ τούτου όλα τα υπόλοιπα περί «κουτσομπολιού» ή μη τα αφήνουμε στην κρίση του κόσμου.

foni

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version