ΚΑΒΑΛΑ

Διανεμήθηκαν τα τρόφιμα του προγράμματος «ΔΩΡΕΑΝ ΔΙΑΝΟΜΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ» από την Διεύθυνση Κοινωνικής Πρόνοιας του δήμου Καβάλας

Η Διεύθυνση Κοινωνικής Πρόνοιας του Δήμου Καβάλας διένειμε κανονικά τα τρόφιμα που προβλέπονταν σε όλους τους δικαιούχους του προγράμματος “ΔΩΡΕΑΝ ΔΙΑΝΟΜΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ» που εφαρμόζεται από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.

Τα ευπαθή προϊόντα, όπως κασέρι και γραβιέρα από την πρώτη στιγμή που τα παρέλαβε ο Δήμος τα έλεγξε ώστε να διαπιστωθεί η καταλληλότητά τους και τα τοποθέτησε σε ψυγεία του Κοινωνικού Παντοπωλείου μετά. Κατά τον έλεγχο που έγινε στην παραλαβή μόνο έξι συσκευασίες παρουσίαζαν μικρή αλλοίωση και αφαιρεθήκαν από την επιτροπή παραλαβής.

Τα προϊόντα που δεν διατέθηκαν στους δικαιούχους, γιατί οι ίδιοι δεν προσήλθαν να τα παραλάβουν, τοποθετηθήκαν και πάλι σε ψυγεία και ενημερώθηκε η σχετική υπηρεσία του Υπουργείου.

Τις επόμενες μέρες θα ξεκινήσει στους δικαιούχους του ιδίου προγράμματος η διανομή κι άλλων προϊόντων όπως μακαρόνια, ρύζι και ελαιόλαδο.

Πηγή: kavalapress.gr

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version