ΕΠΙΚΑΙΡΑ

Διαγωνισμοί για 1.045 μονίμους σε υπουργεία, ΕΛΤΑ και δήμους

Προκηρύξεις για θέσεις μονίμου προσωπικού για ΕΛΤΑ, υπουργεία και δήμους θα δοθούν στη δημοσιότητα εντός του επόμενους διμήνου. Συνολικά πρόκειται για 1.045 θέσεις μονίμου προσωπικού, από τις οποίες οι 510 αφορούν στα Ελληνικά Ταχυδρομεία.

Βάσει απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου του Οργανισμού, τα ΕΛΤΑ θα καλύψουν πάγιες ανάγκες τους με 510 μονίμους, εκ των οποίων 220 θα είναι διανομείς (Ταχυδρόμοι) και 215 υπάλληλοι Εσωτερικής Εκμετάλλευσης. Επίσης, οι προσλήψεις θα αφορούν σε μικρότερο αριθμό και τις ειδικότητες Διοικητικών, Ηλεκτρολόγων Μηχανικών, Πληροφορικής, Οδηγών και Διαμετακομιστών.

Όπως αναφέρει το «Εθνος», την προκήρυξη των ΕΛΤΑ θα ακολουθήσει ο διαγωνισμός του υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, από τον οποίο εξαιρέθηκε ο Οργανισμός Λιμένος Θεσσαλονίκης.

Συνολικά θα προκηρυχθούν 80 θέσεις Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πληροφορικής και Διοικητικών κυρίως, εκ των οποίων 21 στις διοικητικές υπηρεσίες του και οι υπόλοιπες σε άλλους φορείς της εποπτείας του.

Επιπρόσθετα θα προκηρυχθούν -170 στο σύνολό τους- για προσωπικό Τεχνολογικής, Δευτεροβάθμιας και Υποχρεωτικής εκπαίδευσης, στο υπουργείο Δικαιοσύνης

Οι θέσεις αφορούν, μεταξύ άλλων, Γραμματείς Δικαστηρίων, καθώς υπαλλήλους Γενικών Καθηκόντων για την υποστήριξη της διοικητικής λειτουργίας των υπηρεσιών.

Τέλος σε ότι αφορά στους Δήμους, είναι έτοιμο το προσχέδιο προκήρυξης για 82 θέσεις τακτικού προσωπικού σε Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης Α’ και Β’ βαθμού.

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version