Quantcast
Connect with us

ΞΑΝΘΗ

ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Καβάλας | Στο Θέατρο Αντιγόνη Βαλάκου το Έργο «Ισορροπιστής αεροσκαφών»

Σάββατο 9 και Δευτέρα 11 Απριλίου 2016, στις 9 μ.μ.
Κυριακή 10 Απριλίου 2016, στις 8 μ.μ.

Ισορροπιστής Αεροσκαφών: Το επάγγελμα του μέλλοντος

Το έργο του Θόδωρου Θεοδωρίδη «Ισορροπιστής αεροσκαφών» σε παραγωγή του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Καβάλας, μετά την πολύ επιτυχημένη πορεία του στην Αθήνα, την Πάτρα, το Άργος και τη Σάμο, επιστρέφει στην Καβάλα και προσγειώνεται στο θέατρο Αντιγόνη Βαλάκου για 3 μόνο παραστάσεις.

Το Σάββατο 9, την Κυριακή 10 και τη Δευτέρα 11 Απριλίου, ο Δημήτρης Πιατάς σκηνοθετημένος από τον καλλιτεχνικό διευθυντή του ΔΗΠΕΘΕ Καβάλας Θοδωρή Γκόνη, θα παρουσιάσει μαζί με τον Αλέξανδρο Τούντα και τον Ανδρέα Ανδρέου την κωμωδία του Θόδωρου Θεοδωρίδη «Ισορροπιστής αεροσκαφών».

Λίγα λόγια για το έργο:

Ο Αλέξανδρος Ελεφάντης είναι ένας καθημερινός άνθρωπος, που ζει και δραστηριοποιείται επαγγελματικά σε μια επαρχιακή πόλη και η συμμετοχή του στα διοικητικά της τοπικής ποδοσφαιρικής ομάδας τον φέρνει αντιμέτωπο με μια πρωτοφανή και απίστευτη πρόκληση. Αλλάζει κυριολεκτικά η ζωή του, αρχικά με γεγονότα και καταστάσεις που δεν τα είχε φανταστεί ούτε στα πιο τρελά του όνειρα τα οποία όμως στη συνέχεια εξελίσσονται σε έναν τρομακτικό εφιάλτη.
Με αυτοβιογραφικά στοιχεία που μπλέκονται γλυκά με τη μυθοπλασία, ο ισορροπιστής αεροσκαφών ισορροπεί ανάμεσα στη φαντασία και στην πραγματικότητα με την ακρίβεια και την επιδεξιότητα κινέζου ακροβάτη.
Ενώ έρχεται αρχικά αντιμέτωπος με έναν ιδιότυπο αλλά σκληρό ρατσισμό, η διαφορετικότητά του μετατρέπεται ανέλπιστα σε ένα πολύτιμο όσο και εξαιρετικά προσοδοφόρο (όπως αποδεικνύεται) πλεονέκτημα.
Η ιστορία έχει σασπένς αλλά κυρίως άφθονο γέλιο, μεγάλο κομμάτι του οποίου προέρχεται από τον ανελέητο αυτοσαρκασμό του πρωταγωνιστή της.
Και μη ξεχνάτε ποτέ όλοι εσείς που ταξιδεύετε με το αεροπλάνο ότι για μια άνετη και ασφαλή πτήση δεν αρκούν μόνον οι καλές καιρικές συνθήκες κι ένας έμπειρος πιλότος αλλά απαιτείται πάντα η ικανότητα και η δεξιοτεχνία ενός ισορροπιστή αεροσκαφών…

Κείμενο: Θόδωρος Θεοδωρίδης
Σκηνοθεσία: Θοδωρής Γκόνης
Σκηνικά-Κοστούμια: Ελένη Στρούλια
Φωτισμοί: Τάσος Παλαιορούτας
Βοηθός σκηνοθέτη: Ανδρέας Ανδρέου

Ερμηνεύει ο Δημήτρης Πιατάς
Συμμετέχουν ο Αλέξανδρος Τούντας και ο Ανδρέας Ανδρέου

Θέατρο Αντιγόνη Βαλάκου
Σάββατο 9 και Δευτέρα 11 Απριλίου στις 9 το βράδυ
Κυριακή 10 Απριλίου στις 8 το βράδυ

Διάρκεια παράστασης: 1:20 χωρίς διάλλειμα
Τιμές εισιτηρίων: 12 € και 10 € (μαθητικό, φοιτητικό, άνω των 65 ετών)

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλείτε στα τηλέφωνα του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Καβάλας 2510.220876 – 7 ώρες γραφείου.

Προπώληση εισιτηρίων, στο Κέντρο Πληροφόρησης Επισκεπτών Δήμου Καβάλας (πρ. ΕΟΤ) στην κεντρική πλατεία Καβάλας (τηλ. ταμείου 2510 620 566), 11.00 – 14.00 και 18.00 – 20.00.

ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Καβάλας

γξω κατάλογος γγ

Click to comment

Απάντηση

ΔΡΑΜΑ

Περιοδεία Υποψηφίων Ευρωβουλευτών του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Π.Σ. στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη

Κλιμάκιο υποψηφίων ευρωβουλευτών του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Π.Σ., αποτελούμενο από τον εν ενεργεία ευρωβουλευτή Κώστα Αρβανίτη, την Αναστασία Σαπουνά και τον Γρηγόρη Στογιαννίδη, θα επισκεφθεί από την Παρασκευή 10 Μαΐου μέχρι και την Τρίτη 14 Μαΐου την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

Η επίσκεψή τους θα εκκινήσει την Παρασκευή και το Σάββατο 10 και 11 Μαΐου από τη Θάσο και την Καβάλα.

Κατά την περιοδεία τους στη Θάσο, την Παρασκευή, θα συναντηθούν στον Λιμένα με επαγγελματίες και φορείς του τουρισμού, στις 10.30, στο ζαχαροπλαστείο Σταμάτης.

Στις 12.00 το μεσημέρι θα επισκεφθούν την Ποταμιά και θα συμμετάσχουν στις εορταστικές εκδηλώσεις στο πλαίσιο του πανηγυριού της Ζωοδόχου Πηγής.

Στη συνέχεια, στις 2.00 μετά το μεσημέρι θα επισκεφθούν το Κέντρο Υγείας Πρίνου, όπου θα ενημερωθούν από τους υγειονομικούς και τους υπεύθυνους του ΕΚΑΒ για τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

Τέλος, στις 6.00 το απόγευμα θα συνομιλήσουν με μέλη Περιβαλλοντικών Συλλόγων και πολίτες στην πλατεία, στη Σκάλα Καλλιράχης.

Επιστρέφοντας από την Θάσο, την Παρασκευή το βράδυ, στις 9.30, θα συναντηθούν στο Cityzen με μέλη και φίλους του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Π.Σ., ενώ το Σάββατο το πρωί θα περιηγηθούν στην πόλη της Καβάλας, όπου θα συναντήσουν και θα συνομιλήσουν με τους πολίτες.

Μετά το μεσημέρι θα αναχωρήσουν για την πόλη της Δράμας, τρίτο σταθμό της περιοδείας τους στην Α.Μ.Θ. Θα ακολουθήσει την Κυριακή η Ξάνθη, τη Δευτέρα η Αλεξανδρούπολη και την Τρίτη η Κομοτηνή.

Continue Reading

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έφυγε από τη ζωή 46χρονος Ανθυπασπιστής – Διεκομίσθη στο 212 ΚΙΧΝΕ Ξάνθης

Σε ηλικία 46ετών έφυγε από τη ζωή στέλεχος του Στρατού Ξηράς.

Σύμφωνα με πληροφορίες του kranosgr.com, πρόκειται για τον ΕΜΘ Ανθυπασπιστή Πεζικού Χ.Σ, 46 ετών ο οποίος βρισκόταν σε κατάσταση εκτός οργανικής δύναμης (ΕΟΘ), με μακρά αναρρωτική άδεια.

Ο άτυχος Ανθυπασπιστής σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες φέρεται να διακομίσθηκε αρχικά στο 212 ΚΙΧΝΕ Ξάνθης και από εκεί στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης, όπου και κατέληξε.

kranosgr

Continue Reading

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ

Ξάνθη | Διέρρηξε επιχείρηση και έκλεψε μία τηλεόραση – Προσπάθησε να «ανοίξει» άλλες δύο!

Συνελήφθη την 28-04-2024 το μεσημέρι στην Ξάνθη, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Ξάνθης ένας ημεδαπός, ο οποίος όπως διαπιστώθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες της ίδιας ημέρας διέρρηξε με αιχμηρό αντικείμενο μία επιχείρηση στην Ξάνθη προκαλώντας φθορές και αφαίρεσε από το εσωτερικό της μία τηλεόραση, ενώ ακολούθως επιχείρησε να διαρρήξει με τον ίδιο τρόπο δύο καταστήματα της πόλης χωρίς να τα καταφέρει, προκαλώντας επίσης φθορές. Ενεργείται προανάκριση από το Τμήμα Ασφαλείας Ξάνθης.

Σύλληψη ημεδαπού για παράβαση της νομοθεσίας περί ευζωίας ζώων συντροφιάς

Συνελήφθη την 28-04-2024 το μεσημέρι σε περιοχή της Αλεξανδρούπολης, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αλεξανδρούπολης ένας ημεδαπός, διότι έπειτα από σχετική καταγγελία εντοπίσθηκε στον αύλειο χώρο της οικίας του ένα (1) δεσποζόμενο ζώο συντροφιάς (σκύλος), για το οποίο δεν τηρούσε τους κανόνες ευζωίας του. Επιβλήθηκαν στον δράστη τα προβλεπόμενα διοικητικά πρόστιμα.

Σύλληψη αλλοδαπού για παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας

Συνελήφθη την 28-04-2024 το πρωί στην Εγνατία οδό Κομοτηνής – Αλεξανδρούπολης, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Σαπών ένας αλλοδαπός, διότι εντοπίσθηκε να οδηγεί Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο στερούμενος άδειας ικανότητας οδήγησης. Ενεργείται προανάκριση από τον Τμήμα Τροχαίας Κομοτηνής.

Σύλληψη ημεδαπής για κλοπή

Συνελήφθη την 28-04-2024 το μεσημέρι σε οικισμό της Καβάλας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Παγγαίου μία ημεδαπή, η οποία όπως διαπιστώθηκε νωρίτερα αφαίρεσε από ανασφάλιστη οικία έτερης ημεδαπής, ένα χρυσό σταυρό με χρυσή αλυσίδα λαιμού, τα οποία βρέθηκαν στην κατοχή της δράστιδας και αποδόθηκαν στη δικαιούχο τους. Ενεργείται προανάκριση από το Αστυνομικό Τμήμα Παγγαίου.

Πηγή: xanthinea.gr

Continue Reading
Green logo ENA Club with text ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ

Κατοικία

a house with a green roof and road signs left and right
blue circle with steel construction
arrows as a circle symbol of recycling
paint cans
letters AG as logo
gear and tool as logo pavlidis
timetable

newsletter



Καιρος

Πρωτοσέλιδα

Χρήσιμα

Δρομολόγια Πλοίων από και προς Καβάλα

Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΚΑΒΑΛΑΣ

ΚΑΒΑΛΑ

ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Καβάλας | Στο Θέατρο Αντιγόνη Βαλάκου η παράσταση «ΝΤΕ ΣΑΝΤ. ΣΤΗ ΖΥΣΤΙΝ»

Ο Πρόεδρος, ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής και το Διοικητικό Συμβούλιο του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Καβάλας σας καλούν στην συνέντευξη τύπου που θα παραχωρηθεί την Παρασκευή 1 Απριλίου 2016 και ώρα 12.30 στην Αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου Καβάλας.

Η συνέντευξη τύπου σκοπό έχει να σας ενημερώσει για την παράσταση

ΝΤΕ ΣΑΝΤ. ΣΤΗ ΖΥΣΤΙΝ

που θα παρουσιαστεί το Σάββατο 2 και την Κυριακή 3 Απριλίου 2016 στις 21.00, στο θέατρο Αντιγόνη Βαλάκου.

Στη συνέντευξη τύπου θα παραβρίσκονται οι συντελεστές της παράστασης.
ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Καβάλας

Σάββατο 2 και Κυριακή 3 Απριλίου στις 21.00

«Ντε Σαντ. Στη Ζυστίν». Ο καυστικός μονόλογος του Τσέζαρις Γκραουζίνις με τη Μάρω Παπαδοπούλου σε παραγωγή της ARTRACK PRODUCTIONS, αφού απέσπασε εξαιρετικές κριτικές σε Ελλάδα και Λιθουανία τα τελευταία 5 χρόνια, φιλοξενείται από το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Καβάλας στo Θέατρο Αντιγόνη Βαλάκου για δυο παραστάσεις, το Σάββατο 2 και την Κυριακή 3 Απριλίου 2016, στις 21.00.

Λίγα λόγια για το έργο:
Το «ΝΤΕ ΣΑΝΤ. ΣΤΗ ΖΥΣΤΙΝ» γράφτηκε το 2010 από τον Τσέζαρις Γκραουζίνις. Πρόκειται για έναν κωμικό μονόλογο βασισμένο σε μοτίβα από το «La Nouvelle Justine» καθώς και σε αποσπάσματα από τα πιο γνωστά κείμενα του Μαρκήσιου Ντε Σάντ.
To «La Nouvelle Justine» είναι ένα από τα πρώτα έργα του Ντε Σαντ και παρακολουθεί τη ζωή της Ζυστίν, μιας δωδεκάχρονης παρθένας, άπορης και κατατρεγμένης. Στην αναζήτησή της για εργασία και καταφύγιο, η Ζυστίν πέφτει συνεχώς στα χέρια διεστραμμένων και αγυρτών, απ’ όλες τις κοινωνικές τάξεις και τα αξιώματα, οι οποίοι προσπαθούν να την διαφθείρουν. Μεταξύ αυτών και η έκφυλη, ακραία Μαντάμ Ντελμόνζ η οποία προσκαλεί τη Ζυστίν να την ακολουθήσει στο δικό της φιλοσοφικό και ηθικό δρόμο ζωής και επιβίωσης.
Η Μαντάμ Ντελμόνζ γίνεται το κυρίαρχο πρόσωπο στο μονόλογο «Ντε Σαντ. Στη Ζυστίν».
Όσο για την αθώα, παρθένα Ζυστίν, που δανείζει το όνομα της στο έργο, εμφανίζεται «μαγικά» καθώς ανοίγει η αυλαία…

Σημείωμα Σκηνοθέτη
Ο Ντε Σαντ συχνά θεωρείται πορνογράφος ή απλώς ένας καταγραφέας σεξουαλικών διαστροφών. Δεν παύει όμως να είναι και ένας οραματιστής, ένας ονειροπόλος, που δημιούργησε στα έργα του ένα μοναδικό φιλοσοφικό σύστημα, ένα ουτοπικό σύμπαν, το οποίο είναι δύσκολο να αποδεχτεί κανείς, αλλά αδύνατο να αγνοήσει. Ένας ερμητικός κόσμος αναδύεται στα κείμενα του Ντε Σαντ, ένας κόσμος θεατρικός, παράξενος, με ισχυρούς κανόνες και λογική. Περιέργως ο σύγχρονος, πραγματικός κόσμος, μοιάζει όλο και περισσότερο με το τρελό όραμα, αυτού του μοναχικού έγκλειστου ανθρώπου. Η νέα τάξη πραγμάτων, αναδεικνύει τον «εγωισμό» σε αρετή, ενώ οι ανθρωπιστικές αξίες και παραδόσεις αντιμετωπίζονται ως κάτι μπανάλ και παλιομοδίτικο. Μέσα από τα γραπτά του Ντε Σαντ μπορούμε ίσως να φανταστούμε μέχρι που μπορεί να μας οδηγήσει αυτή η εγωιστική ελευθεριότητα. Τελικά η ηθική και η ιδεολογία του νεοφιλελεύθερου σύγχρονου κόσμου, θυμίζει την παράδοξη φιλοσοφία του Μαρκήσιου Ντε Σαντ, και μας προκαλεί να τον ανακαλύψουμε ξανά | Cezaris Graužinis

Η ιστορία της παράστασης
Το έργο παρουσιάστηκε πρώτη φορά στην Αθήνα το 2010 στο ΘΕΑΤΡΟ ΕΞΑΡΧΕΙΩΝ και συνέχισε την διαδρομή του το 2011 στο ΘΕΑΤΡΟ ΦΟΥΡΝΟΣ. Ύστερα συμμετείχε στο Διεθνές Φεστιβάλ Μονολόγων «Monobaltija» στο Kάουνας στη Λιθουανία το 2012, όπου έλαβε διθυραμβικές κριτικές από τον τύπο. Φιλοξενήθηκε στο ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Πάτρας το Νοέμβριο του 2013, στο Θέατρο ΑΥΛΑΙΑ στη Θεσσαλονίκη τον Απρίλιο του 2014 και επέστρεψε στην Αθήνα το Φθινόπωρο του 2015 στο Από Μηχανής Θέατρο.
Κείμενο– σκηνοθεσία – σκηνικό – φωτισμοί: Τσέζαρις Γκραουζίνις
Κοστούμι – Styling: Βίλμα Γκαλτσκάιτε
Ηχητικό περιβάλλον βασισμένο στην άρια Κάστα Ντίβα: Μαρτύνας Μπιαλομπζέσκις
Μετάφραση από τα Ρώσικα: Αλεξάνδρα Ιωαννίδου
Αφίσα: Μαίρη Τσαγκάρη
Φωτογραφίες: Γιώργος Θεοχάρης

Ερμηνεύει η Μάρω Παπαδοπούλου.

Πληροφορίες:

Τοποθεσία: Θέατρο Αντιγόνη Βαλάκου
Ημερομηνίες: Σάββατο 2 και Κυριακή 3 Απριλίου στις 21.00

Τιμές εισιτηρίων: 12 € κανονικό και 8 € μειωμένο

Διάρκεια: 70 λεπτά
Η προπώληση των εισιτηρίων, στο Κέντρο Πληροφόρησης Επισκεπτών Δήμου Καβάλας (πρ. ΕΟΤ) στην κεντρική πλατεία Καβάλας (τηλ. ταμείου 2510 620 566), θα ξεκινήσει την Πέμπτη 31 Μαρτίου, 11.00 – 14.00 και 18.00 – 20.00.
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλείτε στα τηλέφωνα του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Καβάλας 2510. 220876 – 7 ώρες γραφείου.
ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Καβάλας

112 21 333

 

Click to comment

Απάντηση

ΚΑΒΑΛΑ

Δράμα | Εξασφάλιση 15 Εκατομμυρίων Ευρώ για Έργα Υποδομών

O Δήμαρχος Δράμας, Γιώργος Παπαδόπουλος, υποδέχτηκε στο γραφείο του τον Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών, Χρήστο Σταϊκούρα, ο οποίος επισκέφθηκε τη Δράμα στο πλαίσιο επίσκεψης στην ευρύτερη περιοχή.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης, ο Υπουργός ανακοίνωσε ότι το Υπουργείο έχει εξασφαλίσει ένα ποσό 15 εκατομμυρίων ευρώ για τη Δράμα. Έτσι, μέχρι το τέλος του 2025 αναμένεται να οριστεί ο ανάδοχος του έργου για τον δρόμο Δράμας-Αμφίπολης. Ανακοινώθηκε επίσης ότι μέσα στο πρώτο τρίμηνο του 2026 θα παραδοθεί το τμήμα 8,5 χλμ της οδού Δράμας- Καβάλας.

Ο Δήμαρχος εξέφρασε αισιοδοξία για την εξέλιξη και δήλωσε: «Η ανάπτυξη των δύο έργων, που αποτελεί σταθερό αίτημα της Δράμας, θα έχει σημαντικό αντίκτυπο στην κινητικότητα και την οικονομική ανάπτυξη της περιοχής. Είναι ενθαρρυντικό το γεγονός ότι υπάρχει συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα για την ολοκλήρωσή τους, αν και μακροπρόθεσμο. Ωστόσο, αυτό μπορεί να δημιουργήσει περισσότερες ευκαιρίες ανάπτυξης και επενδύσεων στην περιοχή.»

Στη συνάντηση του Δημάρχου Δράμας με τον Υπουργό συμμετείχαν ο Γενικός Διευθυντής Συγκοινωνιακών Υποδομών, Δ. Αναγνώπουλος, ο Βουλευτής Δράμας, Δ. Κυριαζίδης και ο Γεν. Γραμματέας του Δήμου Δράμας, Δ. Αμαραντίδης.

Continue Reading

ΑΓΡΟΤΙΚΑ

Τις πληγές τους μετρούν οι αγρότες σε Παγγαίο και Νέστο | Ανυπολόγιστες καταστροφές σε καλλιέργειες

Τις πληγές τους μετρούν και οι αγρότες στο Οφρυνιο Καβάλας μετά τη θεομηνία που έπληξε για σχεδόν μία ώρα την περιοχή προκαλώντας ανυπολόγιστες καταστροφές σε καλλιέργειες βερίκοκου.

Όπως λένε αγρότες που καλλιεργούν βερίκοκα «το 95% περίπου της παραγωγής έχει καταστραφεί, έπεσε στο έδαφος και πλέον δεν μπορεί ούτε να πωληθεί ούτε να δοθεί για κομπόστα ή για χυμό».

Μεγάλες είναι οι ζημιές που έχουν υποστεί και όσοι καλλιεργούν ελιές και σιτηρά, ενώ, περιμένουν το κλιμάκιο του ΕΛΓΑ, που θα πάει να εκτιμήσει την κατάσταση και να αρχίσει η διαδικασία απόδοσης των αποζημιώσεων καθώς όπως λένε τα έξοδα τρέχουν και η χρονιά πλέον είναι χαμένη γι’ αυτούς τους ανθρώπους.

Ολική ζημιά σε ακτινίδια

Σε απόγνωση είναι οι καλλιεργητές ακτινιδίων στο Νέστο. Οι ισχυροί άνεμοι, τη Μεγάλη Παρασκευή, βρήκαν τα φυτά πάνω στην ανθοφορία, καταστρέφοντας μεγάλο μέρος της παραγωγής. Η ζημιά στα ακτινίδια αγγίζει το 80% και θα φανεί περισσότερο τις επόμενες ημέρες.

Continue Reading

ΚΑΒΑΛΑ

Δωρεάν Προληπτικές Εξετάσεις για το Μελάνωμα από τον Σύλλογο Εθελοντών κατά του Καρκίνου Ν. Καβάλας

Ο Σύλλογος Εθελοντών κατά του καρκίνου Ν. Καβάλας, θα πραγματοποιήσει 50 προληπτικές εξετάσεις για το μελάνωμα ΔΩΡΕΑΝ, στις ημερομηνίες από Τετάρτη 15/5 – Παρασκευή 24/5/2024.

 Το μελάνωμα είναι μία από τις πιο θανατηφόρες μορφές καρκίνου του δέρματος.

Οι ενδιαφερόμενοι θα έχουν μαζί τους το ΑΜΚΑ.

 Προηγούνται οι ανασφάλιστοι και οι οικονομικά ασθενείς συμπολίτες μας.

Τα γραφεία μας βρίσκονται Κωνσταντίνου Παλαιολόγου 9 (πρώην ΠΙΚΠΑ).

Είμαστε ανοιχτά από Δευτέρα έως  Παρασκευή από τις 10 – 12πμ.

Τηλ. 2510 620 208

Continue Reading

espa logo

espa_logo_en