ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δημόσια ενημέρωση | Τροπολογία για τα θερμοκήπια

Ύστερα από μια τρίμηνη προσπάθεια, τελικώς βραδινές ώρες χθες (9/7/2014), στο συζητούμενο νομοσχέδιο «Δημιουργία νέας καθετοποιημένης εταιρείας ηλεκτρικής ενέργειας», έγινε αποδεκτή από τον Υπουργό Περιβάλλοντος Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής κ. Γιάννη Μανιάτη, τροπολογία του Βουλευτή ΝΔ Ν. Δράμας κ. Δημήτρη Κυριαζίδη, που αφορά στην «επιβίωση» – ανάπτυξη των θερμοκηπίων Δράμας που ως γνωστό το επιχειρηματικό-παραγωγικό αυτό εγχείρημα, σημειώνει ιδιαίτερη επιτυχία, καθόσον δημιουργήθηκαν οι προϋποθέσεις και προοπτικές και νέων θερμοκηπίων, τα οποία απασχολούν και θα απασχολήσουν ένα μεγάλο αριθμό εργατικού δυναμικού και όχι μόνο.

Η εν λόγω τροπολογία σε ό,τι αφορά το θετικό του περιεχομένου της, υιοθετήθηκε και από τον εισηγητή του Κόμματος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης ο οποίος ενημερώθηκε για την ουσία και αξία της σχετικής τροπολογίας, πλην όμως για λόγους κομματικής τακτικής πρακτικής, δεν έγινε τελικά αποδεκτή από την Αξιωματική Αντιπολίτευση.

Ο Βουλευτής Δράμας επί αυτού δηλώνει τα εξής: «Είναι όχι μόνο λυπηρή, αλλά και υπονομευτική για την Πατρίδα η συνεχιζόμενη αυτή πρακτική –τακτική του ΣΥΡΙΖΑ που για λόγους κομματικής σκοπιμότητας, δογματισμού, πολιτικής μικρότητας να θυσιάζει το καλώς εννοούμενο συμφέρον των Ελλήνων Πολιτών και εν προκειμένου των Δραμινών στον κομματικό καιροσκοπισμό. Οι Δραμινοί, οφείλουν να γνωρίζουν και να μην ξεχνούν»

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version