Quantcast
Connect with us

ΔΡΑΜΑ

Δημος Δραμας | Έναρξη Εθελοντικής Αιμοδοσίας

Σύμφωνα με τα μέτρα που κοινοποίησε το Εθνικό Κέντρο Αιμοδοσίας(Ε.ΚΕ.Α.) για την ασφάλεια του αίματος έναντι της λοίμωξης από το νέο Κορωνοϊό COVID-19 προβλέπεται και η διοργάνωση αιμοδοσιών εκτός νοσοκομείων. Η Ν.Υ. Αιμοδοσίας Δράμας μπορεί να διοργανώσει αιμοδοσία εκτός του νοσοκομείου σε στεγασμένο χώρο με τις φορητές καρέκλες αιμοδοσίας που διαθέτει.

Ο Δήμος Δράμας, κατόπιν συνεργασίας του εντεταλμένου συμβούλου σε θέματα, μεταξύ άλλων, προστασίας και προαγωγής της δημόσιας υγείας Κου Αλέξη Παναγιωτίδη, της διοικήτριας του Γενικού Νοσοκομείου Δράμας Κας Θεσσαλονικιάς Καρατζόγλου, και του διευθυντή της Υπηρεσίας Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Δράμας Κου Σπύρου Τουρτούρη, ενημερώνει τους δημότες ότι θα πραγματοποιούνται αιμοληψίες σε καθημερινή βάση από τις 8:30π.μ. μέχρι και 13:30μ.μ. και από προσωπικό του νοσοκομείου Δράμας στο χώρο του τμήματος Προστασίας & Προαγωγής της Δημόσιας Υγείας/ΚΕΠ Υγείας του Δήμου Δράμας,  στο ισόγειο του παλαιού Δημαρχείου κατόπιν ραντεβού στο τηλέφωνο 25213 50331.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται για πληροφορίες στα τηλέφωνα:

2521021906 και 2521025527 κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.

Click to comment

Απάντηση

ΔΡΑΜΑ

Σεισμός τώρα στη Δράμα

Continue Reading

ΔΡΑΜΑ

Σεισμός 3,8 Ρίχτερ στη Δράμα

Σεισμός μεγέθους 3,8 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε βόρεια βορειοδυτικά της Πρασινάδας Δράμας. Στα 10 χιλιόμετρα εντοπίζεται το εστιακό βάθος της σεισμικής δόνησης.

 

.protothema.gr

Continue Reading

ΔΡΑΜΑ

Με πολύ κόσμο οι παρελάσεις σε ΑΜ-Θ και Λήμνο – Παρέλαση με άλογα στην παρέλαση του Δοξάτου

Κορυφώθηκαν στην Ξάνθη  οι εκδηλώσεις εορτασμού της 25ης Μαρτίου, με τη μαθητική και στρατιωτική παρέλαση που πραγματοποιήθηκε στην κεντρική οδό της πόλης. Την κυβέρνηση εκπροσώπησε η Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Ξάνθης κ. Πολυξένη Μπρίκα.

Continue Reading
Green logo ENA Club with text ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ

Κατοικία

a house with a green roof and road signs left and right
arrows as a circle symbol of recycling
paint cans
letters AG as logo
gear and tool as logo pavlidis

newsletter



Καιρος

Πρωτοσέλιδα

Χρήσιμα

Δρομολόγια Πλοίων από και προς Καβάλα

Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΚΑΒΑΛΑΣ

espa logo

espa_logo_en