ΕΚΛΟΓΕΣ

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΑΡΧΗΓΩΝ

Συνοδευόμενος από την κόρη του έφτασε ο Αντώνης Σαμαράς στο 2ο δημοτικό σχολείο Πύλου προκειμένου να ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα. Στη σύντομη δήλωσή του ο πρωθυπουργός τόνισε:«Ασκούμε το εκλογικό δικαίωμα δημοκρατικά και ενωτικά βγαίνουμε από την κρίση».

Ο πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης έγινε δεκτός με επευφημίες στο 27ο και 30ό δημοτικό σχολείο Κυψέλης όπου και μετέβη για να ψηφίσει. Ο κ. Τσίπρας δήλωσε αμέσως μετά έκανε λόγο για:«Ένα πρώτο, αλλά σημαντικό, βήμα για να γυρίσουμε σελίδα για την πατρίδα μας»

Στο 8ο δημοτικό σχολείο στους Αμπελόκηπους Θεσσαλονίκης προσήλθε λίγο μετά τις 10 το πρωί για να ψηφίσει ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ. Στη σύντομη δήλωση ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης έκανε λόγο για ημέρα αφιερωμένη στην τοπική αυτοδιοίκηση με τους πολίτες να καλούνται να εκλέξουν τους καλύτερους.

Καλά αποτελέσματα στους εκπροσώπους των Ανεξάρτητων Ελλήνων ευχήθηκε ο πρόεδρος του κόμματος Πάνος Καμμένος στη δήλωσή του μετά την άσκηση του εκλογικού του δικαιώματος.

Στο μήνυμα της «μάχης» των αυτοδιοικητικών και περιφερειακών εκλογών αναφέρθηκε ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστέρας Φώτης Κουβέλης μετά την προσφυγή του στην κάλπη σε σχολείο στου Γκύζη.

Στο 2ο Γυμνάσιο Νέας Ιωνίας ψήφισε ο Δημήτρης Κουτσούμπας. Στη σύντομη δήλωσή του ο γενικός γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ τόνισε, μεταξύ άλλων, ότι το ΚΚΕ θα δώσει όλες του τις δυνάμεις προκειμένου να σταθεί ο λαός όρθιος και να δημιουργήσει ισχυρή λαϊκή αντιπολίτευση.

Την ελπίδα πως θα εκλεγούν οι καλύτεροι και οι αξιότεροι, έξω από κομματικές γραμμές, εξέφρασε ο πρόεδρος του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης, από το 2ο Γυμνάσιο Χαϊδαρίου.

 

Πηγή: real.gr

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version