ΕΒΡΟΣ

Δηλητηριάσεις παιδιών και τσιμπήματα από φίδια – Εικόνες ντροπής από χόρτα και στα κοιμητήρια

Την αρχή έκαναν οι κάτοικοι των οδών Ποιμενίδη και Αλκιβιάδη με τις καταγγελίες τους αναφορικά με τις εντατικές εμφανίσεις φιδιών στην περιοχή, εξ αιτίας της πυκνής βλάστησης στα οικόπεδα.

Πιο συγκεκριμένα πριν από λίγα 24ωρα, ένα ανήλικο παιδί 2,5 ετών έπεσε «θύμα» ενός φιδιού με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στο Π.Γ.Ν.Ε. της Αλεξανδρούπολης προκειμένου να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Μετά το εν λόγω περιστατικό φανερά αγανακτισμένοι οι κάτοικοι και σύμφωνα με σχετικά τους μηνύματα στο e-evros.gr, έριξαν θειάφι στα όρια των οικοπέδων, για να «γλιτώσουν» τα χειρότερα. Δυστυχώς όμως κάτι τέτοιο δε κατέστη δυνατό, αφού ακόμη ένα παιδί, αυτή τη φορά δεν έπεσε θύμα φιδιού αλλά θειαφιού!

Το παιδί ηλικίας μόλις 2 ετών έβαλε θειάφι στο στόμα του και δηλητηριάστηκε. Το παιδάκι εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης, ενώ έχει διαφύγει το κίνδυνο.

Την ίδια ώρα, δεκάδες είναι και τα μηνύματα που αφορούν στην πυκνή βλάστηση που επικρατεί σε «παρατημένους» τάφους στα Β’ Κοιμητήρια της Αλεξανδρούπολης, με τα χόρτα ανάμεσα στα μνήματα των κεκοιμημένων συμπολιτών μας, να ξεπερνούν το ένα μέτρο!

Εικόνες ντροπής χαρακτηρίζουν οι κάτοικοι της Αλεξανδρούπολης την κατάσταση που επικρατεί στα κοιμητήρια, με τους ιθύνοντες όπως χαρακτηριστικά μας αναφέρουν να μη κάνουν τίποτα για την κατάσταση.

Αυτό που ζητούν όλοι πάντως είναι το αυτονόητο, να μεριμνήσουν δηλαδή οι υπεύθυνοι για το τόσο σοβαρό αυτό θέμα το οποίο όπως όλα δείχνουν απειλεί ζωές.

Κατερίνα Καλεντερίδου

e – evros. gr

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version