ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Δεύτερη συνεχόμενη νίκη για την AEK, 3-1 τον Aστέρα Τρίπολης

Ένα πολύτιμο τρίποντο στη μάχη που δίνει για την έξοδο στην Ευρώπη κατέκτησε η ΑΕΚ, καθώς επιβλήθηκε με 3-1 του Αστέρα Τρίπολης  στο ΟΑΚΑ, για την 4η αγωνιστική των πλέι οφ της Super League.

Αυτή ήταν η δεύτερη συνεχόμενη νίκη για την ομάδα του Χιμένεθ, η οποία έφτασε στην επικράτηση δύσκολα χάρη στα γκολ των Γαλανόπουλου (39′), Λόπες (85′) και Αλμπάνη (90+3′). Για τους Αρκάδες είχε ισοφαρίσει προσωρινά σε 1-1 ο Ριέρα στο 41΄.

Στο 5ο λεπτό η Ένωση σκόραρε με τον Σβάρνα, ωστόσο το γκολ του ακυρώθηκε, καθώς διαπιστώθηκε ότι ήταν σε θέση οφσάιντ ο Ολιβέιρα (βρισκόταν μπροστά στον Παπαδόπουλο).

Στο 39ο λεπτό η ομάδα του Χιμένεθ έκανε το 1-0 με κοντινό πλασέ του Γαλανόπουλου, ωστόσο οι Αρκάδες απάντησαν άμεσα, ισοφαρίζοντας στο 41′ με δυνατό σουτ του Ριέρα.

Στο 64′ ο Αστέρας είχε δοκάρι με τον Ιγκλέσιας, ενώ στο 85΄η ΑΕΚ έκανε το 2-1 με τον Λόπες. To τελικό 3-1 έγραψε ο Αλμπάνης με γκολ στις καθυστερήσεις.

AEK-Aστέρας Τρίπολης 3-1

Γκολ: 39′ Γαλανόπουλος (ΑΕΚ), 41′ Ριέρα (Αστέρας), 85′ Λόπες (ΑΕΚ), 90+3 Αλμπάνης (ΑΕΚ)

Κίτρινες: Μάνταλος (ΑΕΚ), Βαλιέντε (Αστέρας)

Κόκκινες:

Δοκάρια: 64′ Ιγκλέσιας (Aστέρας)

ΑΕΚ (Μανόλο Χιμένεθ): Αθανασιάδης, Βασιλαντωνόπουλος, Τσιγκρίνσκι, Σβάρνας, Λόπες, Γαλανόπουλος (63′ Σιμάνσκι), Κρίστισιτς (84′ Κοσίδης), Γκαρσία, Μάνταλος, Ολιβέιρα, Ανσαριφάρντ (53′ Αλμπάνης)

Aστέρας Τρίπολης (Μίλαν Ράσταβατς): Παπαδόπουλος, Γκαρσία, Σουάρες, Καστάνιο, Άλβαρες, Μουνάφο, Βαλιέντε, Τιλίκα (88′ Κρεσπί), Ριέρα (76′ Γκόμεζ), Σίτο, Μπαράλες

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version