ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΔΕΥΑ Σερρών | Ρυθμίστε τις ληξιπρόθεσμες οφειλές σας σε 100 δόσεις έως την 26η Μαϊου

Ανακοίνωση για τη ρύθμιση των ληξιπρόθεσμων οφειλών των καταναλωτών εξέδωσε η ΔΕΥΑ Σερρών.

Τo πλήρες κείμενο της ανακοίνωσης έχει ως εξής:

«Οι καταναλωτές μπορούν να ρυθμίσουν τις οφειλές τους προς τη ΔΕΥΑ Σερρών που έχουν καταστεί ληξιπρόθεσμες ή θα γίνουν έως την 26η Μαϊου 2015 εάν αυτές έχουν βεβαιωθεί από την ταμειακή υπηρεσία της Επιχείρησης.

Η οφειλή μπορεί να γίνει έως 100 δόσεις με τη μικρότερη στα 20 ευρώ».

Ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΣ Κώστας Χασαπίδης , σε συνέντευξη τύπου  το πρωί της Δευτέρας 27 Απριλίου στην έδρα της Επιχείρησης, κάλεσε τους οφειλέτες να προσέλθουν για να υπαχθούν στη ρύθμιση με αίτησή τους πριν από την προαναφερθείσα καταληκτική ημερομηνία. Μετά την 26η Μαϊου η οφειλή τους μεταβιβάζεται στη Δ.Ο.Υ., βεβαιώνεται από αυτή και εισπράττεται ως δημόσιο έσοδο.

Κοινωνική ευαισθησία

«Η κοινωνική ευαισθησία της ΔΕΥΑΣ είναι δεδομένη και αποδεδειγμένη, όμως τα όρια της φθάνουν έως εκεί που ξεκινά ο νόμος» υπογράμμισε ο Κ. Χασαπίδης απαντώντας στις επικρίσεις των άλλων δημοτικών παρατάξεων σχετικά με την αφαίρεση των υδρομέτρων από τους καταναλωτές που δεν ρυθμίζουν τις οφειλές τους προς την επιχείρηση.

«Η αφαίρεση των υδρομέτρων γίνεται από την Υπηρεσία και αφού προηγουμένως εξαντληθούν όλα τα περιθώρια ανοχής που μας δίνει ο Kανονισμός προς τους οφειλέτες. Κάνουμε αυτό το οποίο επιβάλλει ο νόμος» ξεκαθάρισε ο Κ. Χασαπίδης.

Πηγή: Aftodioikisi.gr

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version