BUSINESS-STORIES

ΔΕΥΑΚ | Περίληψη διακήρυξης ανοιχτού διαγωνισμού για την προμήθεια καυσίμων

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ. της Δ.Ε.Υ.Α. Καβάλας
Προκηρύσσει ανοικτό διαγωνισμό με κριτήριο κατακύρωσης το μεγαλύτερο ποσοστό έκπτωσης σε ακέραιες μονάδες επί τοις εκατό στη νόμιμα διαμορφούμενη κάθε φορά μέση τιμή λιανικής πώλησης του είδους την ημέρα παράδοσής του για την προμήθεια καυσίμων (βενζίνης αμόλυβδης απλή, πετρέλαιο κίνησης, πετρέλαιο θέρμανσης) και χαμηλότερης τιμής των λιπαντικών για τις ανάγκες των εγκαταστάσεων, μηχανημάτων και αυτοκινήτων συνολικής προϋπολογισθείσας αξίας 193.341,24 ευρώ με Φ.Π.Α.
Ο διαγωνισμός θα διενεργηθεί στο κτίριο της Δ.Ε.Υ.Α. Καβάλας, οδός Αγ. Τρύφωνα 14 την 15/04/2015, ημέρα Τετάρτη και ώρα 10:00 π.μ.
Όσοι επιθυμούν να λάβουν μέρος στο διαγωνισμό θα πρέπει να υποβάλουν μαζί με την προσφορά τους εγγύηση συμμετοχής, για ποσό που αντιστοιχεί σε ποσοστό 5% της συνολικής προϋπολογισθείσας αξίας με Φ.Π.Α. ,ήτοι 7.043.29€ για τα καύσιμα και 2.623,77€ για τα λιπαντικά.
Αντίγραφα διακήρυξης υπάρχουν στον δικτυακό τόπο της Δ.Ε.Υ.Α. Καβάλας ( www.deyakav.gr ) και περισσότερες πληροφορίες για το διαγωνισμό παρέχονται κατά τις εργάσιμές ημέρες και ώρες από το Τμήμα προμηθειών (τηλ: 2510-250693 Εσωτ. 143).

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version