ΚΑΒΑΛΑ

Δεν είχαν χαρτί για το ΑΤΜ της Εμπορικής τράπεζας

Χαμός γινόταν χθες στις τράπεζες της Καβάλας, λόγω των ημερών. Ατέλειωτες ουρές υπήρχαν σε ορισμένες και κάποιοι προσπαθούσαν να εξυπηρετηθούν από τα ΑΤΜ. Το ίδιο συνέβη και στην Εμπορική τράπεζα. Φίλος, συνεργάτης, βλέποντας τις ουρές, πήγε να εξυπηρετηθεί στο ΑΤΜ, αλλά κι εκεί υπήρχε τεράστια ουρά. Τότε έμαθε ότι το μηχάνημα δεν λειτουργεί επειδή έχουν …ξεμείνει από χαρτί. Ο κόσμος περίμενε μέχρι να έρθει το χαρτί να τυπώνει το ΑΤΜ τις αποδείξεις.

Ο συνεργάτης μας, πήγε στον αρμόδιο προϊστάμενο, να ρωτήσει τι θα γίνει. Ο προϊστάμενος του είπε, ότι περιμένουν να φέρουν χαρτί για να δουλέψει το μηχάνημα και να εξυπηρετηθούν οι πελάτες που περίμεναν στην ουρά. «Πείτε μου από πού πρόκειται να έρθει το χαρτί, να πάω εγώ να το πάρω και να το φέρω», προθυμοποιήθηκε ο συνεργάτης μας. Θύμωσε ο προϊστάμενος πιστεύοντας ότι τον ειρωνεύεται και του ζήτησε να φύγει από το γραφείο του.

Ανεξάρτητα από το συμβάν, το οποίο είναι έτσι κι αλλιώς δυσάρεστο και δεν τιμάει την τράπεζα, αναρωτιόμαστε, γιατί θα έπρεπε να ξεμείνει τελείως από χαρτί, όπου τυπώνονται οι αποδείξεις αυτές και μάλιστα σε μια τόσο δύσκολη μέρα για όλους. Τα ρολά αυτού του χαρτιού, είναι πάμφθηνα και είναι ανεπίτρεπτο να ξεμένουν, προφανώς, λόγω αδιαφορίας ή κακής οργάνωσης, ανακόπτοντας την εξυπηρέτηση των πελατών τους και υποχρεώνοντάς τους να περιμένουν τόσοι άνθρωποι στην ουρά, μέχρι να πάνε να βρουν χαρτί…

Πηγη: k-tipos.gr

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version