Quantcast
Connect with us

ΕΠΙΚΑΙΡΑ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ | Ο Δήμος Λήμνου με δικό του περίπτερο στο «6th Kavala Air Sea Show 2017»

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
 
Ο Δήμος Λήμνου με δικό του περίπτερο στο «6th Kavala Air Sea Show 2017»
Με αφορμή την διεξαγωγή της διεθνούς αεροναυτικής διοργάνωσης «6thKavala Air Sea Show 2017» , στις 30-2 Ιουλίου, η ΑΜΚΕ Λήμνος Τουριστική θα συμμετάσχει στην Υπαίθρια Εμπορική Έκθεση της Διοργάνωσης, με σκοπό και στόχο την τόνωση της Εμπορικής και Τουριστικής κίνησης της Λήμνου, προωθώντας και προβάλλοντας τους Τουριστικούς προορισμούς του νησιού, τα Τοπικά-Παραδοσιακά προϊόντα αλλά και την Πολιτιστική της ταυτότητα, με σύνθημα το… «Λήμνος… Απολαμβάνεις ότι ζεις».
Για την Παρουσίαση της Λήμνου θα στηθεί στο Κεντρικό Λιμάνι της Καβάλας στον χώρο της Εμπορικής Έκθεσης ένα Υπαίθριο Περίπτερο, για την τουριστική προβολή του νησιού. Στον ίδιο χώρο οι παραγωγοί της Λήμνου θα τοποθετήσουν τα παραδοσιακά τους προϊόντα και θα πραγματοποιούνται καθημερινά μαγειρικά event σε χώρο και χρόνο που θα ανακοινωθεί τις επόμενες μέρες, κατόπιν συντονισμού με την Οργανωτική Επιτροπή και την διεύθυνση της διοργάνωσης. Το κοινό θα έχει την ευκαιρία να βρει παραδοσιακά προϊόντα και γαστρονομικές προτάσεις από την Λήμνο καθώς επίσης και ενημερωτικά έντυπα σχετικά με το τουριστικό προϊόν του νησιού.
Παράλληλα, θα υπάρχουν χορευτικά συγκροτήματα που θα παρουσιάσουν παραδοσιακούς νησιώτικους χορούς μεταφέροντας την αύρα της Λημνιακής γης, πάντα σε συνεργασία με την διοργάνωση.
Λίγα λόγια για το «6th Kavala Air Sea Show 2017»
H διεθνής διοργάνωση «6th Kavala Air Sea Show 2017», προγραμματίζεται να διεξαχθεί το τριήμερο 30 Ιουνίου – 02 Ιουλίου 2017 και θα προσελκύσει όπως και πέρυσι πάνω από 120.000 θεατές. Η διοργάνωση αποτελεί ένα ετήσιο θέαμα αεροπορικών και ναυτικών επιδείξεων κάθε κατηγορίας, δωρεάν στο κοινό, εμπρός από το παραλιακό μέτωπο της Καβάλας με κέντρο το λιμάνι «Απόστολος Παύλος», σε ένα «φυσικό θέατρο» που δημιουργεί το ανάγλυφο της περιοχής, ο ουρανός και η θάλασσα μέχρι το νησί της Θάσου.
Στην Οργανωτική Επιτροπή «6th Kavala Air Sea Show 2017» συμμετέχουν, πέραν του Δήμου Καβάλας, η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης μέσω της ΠΕ Καβάλας, ο Οργανισμός Λιμένα Καβάλας, το Επιμελητήριο Καβάλας, η AOPA Hellas (AircraftOwnerPilot Association), ο Σύνδεσμος Ξενοδόχων Καβάλας και το Σωματείο Καφεζυθοπωλών.
Η διοργάνωση παραμένει σταθερά καταχωρημένη κάθε χρονιά στα εγκυρότερα AirShowsGlobal Calendars.
Στη Διοργάνωση απονεμήθηκε το 2016 πρώτο Βραβείο 1 st Prize Award MARKETING EUROPEAN AIRSHOW COUNCIL CONVENTION March 2016 Malta.
Οι Spotter – Press (φωτογράφοι) έφτασαν τους 135 προερχόμενοι πάνω από επτά χώρες.
Στον παρακάτω σύνδεσμο μπορείτε να δείτε το promo του «6th Kavala Air SeaShow 2017» όπως μεταδόθηκε από τον τηλεοπτικό σταθμό EΝΑ CΗANNEL.
Δείτε εδώ την αποτίμηση της διοργάνωσης του 2016.

Click to comment

Απάντηση

ΕΠΙΚΑΙΡΑ

Εστία μόλυνσης αποτελούν για τα κουνούπια τα ακαθάριστα οικόπεδα

Η έξαρση των κουνουπιών κατά τους θερινούς μήνες αποτελεί φλέγον ζήτημα τα τελευταία χρόνια για τους κατοίκους της Καβάλας κι όχι μόνο με τους επιστήμονες να εφιστούν την προσοχή καθότι δεν ήταν λίγα τα κρούσματα του ιού του Δυτικού Νείλου που έκαναν την εμφάνισή τους στην περυσινή χρονιά.

Ο Νομίατρος Καβάλας κ. Χρήστος Παπαδόπουλος, εφιστά την προσοχή ενώ δηλώνει πως μεγάλος παράγοντας πρόληψης είναι η αποψίλωση των χόρτων και η αποφυγή προσέλευσης σε χώρους με στάσιμα ύδατα όπου γεννούν τα κουνούπια τους θερινούς μήνες.

Continue Reading

ΕΠΙΚΑΙΡΑ

Από την 1η Μαϊου ξεκινάει η αντιπυρική περίοδος

Από την 1/05 η Πυροσβεστική Υπηρεσία μπαίνει σε επιφυλακή επίσημα, με την αρχή της αντιπυρικής περιόδου.

Ωστόσο ήδη στην Καβάλα έχουν ξεκινήσει να λαμβάνονται τα αντιπυρικά μέτρα για την αποφυγή των πυρκαγιών με τον Διοικητή της Π.Υ Καβάλας κ. Κυρικάκο Μανδρανή να καλεί τους πολίτες να είναι υπεύθυνοι.

Ο ίδιος εύχεται ένα ασφαλές και ήρεμο καλοκαίρι.

 

Continue Reading

ΕΠΙΚΑΙΡΑ

Ξεκινά η παρουσίαση του ευρωψηφοδελτίου της Νέας Δημοκρατίας – Παρών και ο Ν. Παναγιωτόπουλος

Το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας για τις ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου παρουσιάζει στις 18.30 ο πρωθυπουργός και Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης.

Συνολικά 42 πρόσωπα θα συνθέσουν το ευρωψηφοδέλτιο της ΝΔ. Στο Ωδείο Αθηνών όπου θα πραγματοποιηθεί η εκδήλωση έχουν φθάσει οι πρώτοι υποψήφιοι ευρωβουλευτές.

Continue Reading
Green logo ENA Club with text ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ

Κατοικία

a house with a green roof and road signs left and right
blue circle with steel construction
arrows as a circle symbol of recycling
paint cans
letters AG as logo
gear and tool as logo pavlidis

newsletter



Καιρος

Πρωτοσέλιδα

Χρήσιμα

Δρομολόγια Πλοίων από και προς Καβάλα

Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΚΑΒΑΛΑΣ

espa logo

espa_logo_en